Görevli Personelden İlköğretim Öğrencisine Cinsel İstismar

Van'ın Başkale ilçesinde ilköğretim okulu öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen, aynı okulda görevli personel tutuklandı. Olayla ilgili kaymakamlıktan açıklama geldi.

Başkale Kaymakamlığı, 28 Eylül'de ilköğretim okulunda eğitim gören bir öğrencinin cinsel istismara uğradığı yönünde çıkan haber ve sosyal paylaşımlar nedeniyle yazılı açıklama yaptı.

"Şüpheli şahıs görevinden uzaklaştırılarak hakkında idari soruşturma başlatılmıştır"

Açıklamada şöyle denildi:

'3 Ekim 2021 günü bazı basın yayın organları ile sosyal medya paylaşımlarında ilçemizde yaşanan cinsel istismar olayı ile ilgili bazı iddialara yer verilmiştir. Konunun hassasiyeti nedeniyle açıklama yapılması ihtiyacı doğmuştur. 28.09.2021 tarihinde bir ilköğretim okulunda eğitim gören öğrencimizin okulunda görevli bir personel tarafından cinsel istismara uğradığını ailesine bildirmesi üzerine aile tarafından Başkale İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne müracaatta bulunulmuştur. Aynı gün şüpheli şahıs görevinden uzaklaştırılarak hakkında idari soruşturma başlatılmıştır. Ayrıca Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili adli soruşturma başlatılmış ve şahıs gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahıs 29.09.2021 tarihinde hakkında yürütülen adli soruşturma kapsamında çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Şüpheli şahsın kaçtığına yönelik iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.'

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
YORUMLAR
04.10.2021

çocuğun ailesini tebrik ediyorum çocuklarına yeterli özgüveni ve ailesel güveni vermişler ki içine atmamış yavrum hemen gidip söylemiş , onlar da utanmamis hemen gidip şikayet etmişler bravo 👏

04.10.2021

Cok ciddi cok sert cezalar gelmedikce bu suclarin sonu gelmez!!! Oyle cezalar olmali ki birak eyleme gecirmeyi,aklindan bile geciremeyecek! Mesela suclunun en yakinlari bile cezaya ortak olabilir evet onlarin bir sucu olmayabilir fakat bugun bir cocugun istismar edilmesi demek butun insalanligin istismar edilmesi demektir! O cocuklardan ne hayir bekleyecegiz ki? Aynisini onlar da ayni ofkeyle ayni kinle ileride belki onlar da yapacak!

04.10.2021

Gün geçmiyor ki haberlerde cinsel istismar, kadın ölümü olmasın... Yazık...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ