Görevimiz Tehlike'nin İstanbul Çekimlerinin İptal Edildiği İddiası Yalanlandı!

Tom Cruise'un başrolünde olduğu 'Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma' filminin ikinci bölümünün çekimlerinin bir bölümünün İstanbul'da yapılması planlanmıştı. Geçtiğimiz Pazar günü filmin çekimleri için Kapalıçarşı'da olan ekibin, gizlilik sözleşmesinin ihlali sebebiyle çekimleri iptal ettiği iddiası ortaya atılmıştı. Bu iddia ise bir set çalışanı tarafından yalanlandı.

Tom Cruise'un başrol oyunculuğunu ve ortak yapımcılığını üstlendiği 'Görevimiz Tehlike' serisi dünya çapında ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

Görevimiz Tehlike serisinin son olarak yedinci filmi de izleyenlerle buluştu. 14 Temmuz'da beyaz perdede vizyona giren 'Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma' ilk bölümüyle büyük başarı elde etti.

Filmin ikinci bölümü ise önümüzdeki sene Haziran ayında izleyenlerle buluşacak.

'Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma'nın ikinci bölümü için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Üstelik filmin bir bölümünün de İstanbul'da Kapalıçarşı'da çekilmesi planlanıyor.

Filmin yönetmenliğini üstlenen Christopher McQuarrie, geçtiğimiz pazar günü İstanbul'da mekan seçimi için incelemelerde bulundu.

Tarihi Yarımada'da incelemelerde bulunan ünlü yönetmen, Kapalıçarşı'da görüntülendi. ünlü yönetmenin filmin çekimleri için Kapalıçarşı'yı uygun gördüğü de söylendi.

Ancak çıkan haberlerde Christopher McQuarrie'nin Kapalıçarşı kararından vazgeçtiği ve İstanbul'da çekim yapmayacağı söylendi.

Bunun sebebinin ise esnafın güvenlik kamerasından ünlü yönetmenin görüntülerini paylaşması olduğu söylenmişti. Birçok farklı kaynakta bu iddialara yer verilirken bazı ünlüler de esnafa tepkilerini dile getirmişti.

Gizlilik anlaşması imzalandığı, Kapalıçarşı'ya kimsenin alınmadığı, fakat bir esnafın güvenlik kamera kayıtlarını paylaştığı söylendi.

Sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraflar ve haber, büyük yankı uyandırdı. Ancak bu haberin asılsız olduğu, sosyal medyada aktif paylaşımlar yapan bir set çalışanından geldi.

Set çalışanı Yener Yalçın, paylaştığı videoda bu iddiaların asılsız olduğunu ve görüntülerin paylaşılmasıyla çekimlerin iptal edilmeyeceğini açıkladı.

'Filmin bu aşamasında henüz mekanlar belli olmaz. Belli olmasıyla iptal de olmaz. Mekan bakmaya geliyorlar, seçmeye geliyorlar. Her yere bakarlar. Birisi de güvenlik görüntülerini paylaşmış. Zaten paylaşılan yerde de hiçbir şey yok.'

Videoya buradan ulaşabilirsiniz: 👇🏻

İlginizi Çekebilir

Hiroşima'da Atom Bombası Patladığında Arkadaşlarının Yandığını İzleyen Yazarın Kan Donduran Sahnesi
TRT'nin Yeni Dizisi "Koyu Beyaz" Arapça Güzellemesi Sahnesiyle Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi