Görenleri Hayretler İçerisinde Bırakan 'Adana' İşi Eşya Taşıma Yöntemi

Adana'da kaydedildiği iddia edilen görüntülerde, bir kişi 4. kata eşya taşımak için kurduğu sistemde kendisini metrelerce yükseklikten boşluğa bırakıyor. Halatın bir ucunda taşınmak istenen eşya diğer ucunda ise canını hiçe sayan bir insan... İşte o ilginç ve tehlikeli taşıma yöntemi!

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
26.03.2019

Adana yani, saygı duyup yola devam edelim.

26.03.2019

garip bir salaklık örneği daha. bazen çok şaşırıyorum doğal seçilimde yalnız en güçlüler türünü sürdürüyorsa bunlar neden amip gibi çoğalıyor.

26.03.2019

eğitim yok, her açıdan geri kalmışlar ve buradan hareketle de kontrolsüzce ürüyorlar. kendini geliştirmiş kesimler ise yüksek farkındalık seviyesi sayesinde attığı adımları bilinçli atıyor, eğitim seviyesi zaten yüksek ve bu sayede hayatta her ihtimali ve koşulu ölçüp tartıyor, sonra ona göre mantıklı kararlar alıyorlar, e çocuk yaparken de bu sistemi koruyor hepsi. çocuk karın tokluğuna şartlarda allah vergisi diye değil bir birey gözüyle bakılarak, her türlü imkan sağlanarak yetişiyor vs vs. dolayısıyla gelişmiş ülkelerdeki bu güçlü denebilecek kesim eğitim seviyesiyle doğru orantılı olarak çok daha fazla. bizim gibi orta doğu ülkelerinde ise eğitim seviyesi de vaziyet de sonuç da ortada...

27.03.2019

Gerçek hayatta işe yarayan bilgilerde bugün: Kuvvet x Kuvvet kolu = Yük x Yük kolu eşitliğinden--------F x r = G x r F = G olur.

TÜM YORUMLARI OKU (5)