Görenler İnanamadı: Hayranları Tarafından Kayda Alınan Ebru Gündeş Kendinden Başka Herkese Benzetildi!

Son konserinde hayranları tarafından yakın plan kayda alınan Ebru Gündeş'in yüzündeki değişim, görenleri şaşkına çevirdi! Kendisi dışında herkese benzetilen Ebru Gündemi estetikleriyle dillere fena düştü!

Sesiyle herkesi kendine hayran bırakan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, skandallarla dolu özel hayatıyla da sık sık gündem olan isimlerden.

Üstelik sadece o kadar da değil. Gündeş, seçtiği konser kıyafetlerinin yanında zaman içerisindeki değişimle de gündemin tam ortasına oturmaya başarıyor.

Şimdi herkesin dilinde olmasının sebebi ise an itibariyle O Ses Türkiye yılbaşı bölümü çekimlerinde olan ve yüzünde hiç estetik olmadığını iddia eden Ebru Gündeş'in son konserinden kalan inciler...

Geçtiğimiz günlerde verdiği konserde hayranları tarafından epey yakın kadrajla videoya alınan Ebru Gündeş, yine ve yeniden kaybolan mimikleri ve kendisine hiç benzemeyişiyle gündem oldu...

1. Kendisinden başka herkese benzetilen Ebru Gündeş'in son halini görenleri şaşkına çevirdi! Gelin, kim ne demiş beraber bakalım!👇

twitter.com

2. 👇

twitter.com

3. 👇

twitter.com

4. 👇

twitter.com

5. 👇

twitter.com

6. 👇

twitter.com

7. 👇

twitter.com

8. 👇

twitter.com

9. 👇

twitter.com

10. 👇

twitter.com

11. 👇

twitter.com

12. 👇

twitter.com

13. 👇

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Minik Oğlu Can'ın Gazını Çıkaran Ezgi Mola Anneliğe Özendirdi: "Patlat Oğlum Herkes Pırtını Konuşsun"
Derbiden Sonra Gözü Moraran Icardi'nin Eşi Wanda Nara, Kocasının Yarasını Makyajla Kapatınca Dillere Düştü!
Güzelliği Dillere Destan Hadise'nin Siyahlara Büründüğü Son Pozları "Tablo Gibi Kadın" Dedirtti

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
YORUMLAR

Sesinden, kişiliğinden, duruşundan rahatsız olduğum bir karakter. Sıfır beste kabiliyeti. Sıfır sanat.... Bolca magazin... Bolca kirli mafya bağları... Sadece Allah vergisi bir ses. O da matematik makamı. Kısık, gırtlaktan dik frekanslara ulaşamayan boğuk bir tını... Selda Bağcan'nın olduğu bir ülkede ancak zurnacı olur.

Pasif Kullanıcı
28.12.2023

Ama arkadaşım ! şimdi sana çatsam olmaz,çatmasam içimde kalacak. ''Sesinden, kişiliğinden, duruşundan rahatsız olduğum bir karakter.'' buraya kadar mükemmelsin saygılı bir kişisel görüş. Ama ''Sıfır beste kabiliyeti'' bunu nereden biliyorsun ''Sıfır sanat'' bunları derecelendiren kurum sen misin ? ''Bolca kirli mafya bağları'' burada ohaaa diyorum iftira bu resmen. Rıza dışında,bu olayında Rızanın saplantılı derecede ilgi duymasından kaynaklı, diğer gördüğün haberler magazinsel fark etmedin mi ? ''Sadece Allah vergisi bir ses'' alkışlarım kişisel görüş buda ama bencede öyle, bir başkası içinde büyük ihtimal böyle yani dogru.''Kısık, gırtlaktan dik frekanslara ulaşamayan boğuk bir tını'' kadın bariton mu tenor mu ? cevabı ve bu ifadelerin ne anlama geldiğini bilsen, ne kadar saçma bir cümle kurduğunu bilirsin. ''Selda Bağcan'nın olduğu bir ülkede ancak zurnacı olur'' bu hüküm hadsizlik. Bu alanda yani müzik alanında sen istersen kral ol, ''zurnacı olur'' gibi bir yargı vermen hadsizlik!

27.12.2023

Akvaryumdaki japon balığı gibi olmuş 🤨

27.12.2023

😅😅

27.12.2023

aynı Safiye Soyman

TÜM YORUMLARI OKU (19)