Gören Tanıyamadı: Afife Tiyatro Ödülleri Gecesinden Pozunu Paylaşan Zuhal Olcay'ın Son Hali "Bu Kim" Dedirtti!

Geçtiğimiz gün 26.'sı düzenlenen Afife Tiyatro Ödülleri'nde yılın en başarılı kadın oyuncusu ödülünü alan Zuhal Olcay, geceden kalma pozuyla görenleri şaşkına uğrattı! Olcay'ın yüzündeki değişim 'bu kim?' yorumlarını beraberinde getirdi.

Sayısız dizi ve filmde rol alan, bir yandan da şarkıcılık kariyerini sürdüren Zuhal Olcay, herkesin çok sevdiği isimlerin arasında yer alıyor.

Selçuk Yöntem ve Haluk Bilginer'le yaptığı evliliklerle ve hayata dair açıklamalarıyla sık sık gündem olan Olcay, aynı zamanda asaleti ve zarafetiyle de kendine hayran bırakıyor.

Estetik veya ünlülerin kullanımıyla "küçük dokunuşlar" furyasına katılan tüm yaşıtları ve meslektaşlarının aksine bugüne kadar doğallığını koruyan Zuhal Olcay'ın şimdi gündemde olmasının sebebi ise son paylaştığı pozda bariz belli olan değişimi!

Geçtiğimiz gün 26.'sı düzenlenen Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri gecesinde "Kel Diva”daki performansıyla yılın en başarılı kadın oyuncusu ödülünü Zuhal Olcay, paylaştığı bu kareyle 👇 görenlerin ağzını resmen açık bıraktı!

Yüzünde estetik olup olmadığına dair Müge Dağıstanlı'ya konuşan Zuhal Olcay, konuya dair 'Düzenli olarak göründüğüm cilt doktorum en son vitaminli kök hücre tedavisi uyguladı. Neşterli bir işlem yok' diyerek hepimizin alıştığı o klişe açıklamayı yaptı. Fakat herkes gibi olmaya karar verip bizim bildiğimiz, tanıdığımız haline hiç benzemeyen yeni bir yüze kavuşan ünlü isim, sosyal medya kullanıcılarının büyük hayal kırıklığına uğrattı...

Gelin, kimler ne demiş beraber bakalım! 👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇 Siz ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Özel Parti Düzenledi: 37 Kilo Kaldığı İçin Cezaevinden Tahliye Edilen Nihal Candan Yaralarını Çabuk Sardı!
Ütü Masasına İki Seksen Yatıp Poz Veren Nilperi Şahinkaya, "En Marjinal Sensin Tamam" Dedirtti!
Beklenen Son Geldi: Kardeşleri Tahliye Olmasına Rağmen Yine Ret Yiyen Dilan Polat Hırsını Avukatından Çıkardı

Popüler İçerikler

Arda Güler'i Portekiz Karşısında İlk 11 Başlatmayan Milli Takım Teknik Direktörü Montella'ya Tepkiler Çığ Gibi
“Fatih Portakal Sözcü TV ile 9 Ay İçin 14 Milyon TL’ye Anlaştı” İddiası
Problem Yaşadığı Kızıyla Konuşmalarını Paylaşan Deniz Akkaya'nın İfşa Israrı "Yeter" Dedirtti
YORUMLAR
15.06.2024

Belkıs Akkale ile Sıla nin melezi olmuş.

15.06.2024

Doktorlara da kızıyorum artık. Bıkmadılar mı herkesi birbiriyle aynı yapmaktan.

15.06.2024

Yine yazayım; Jocelyn Wİldentstein'a özenen kadın ve erkekler salaktırlar. İster botoks, ister estetik. Bülent Ersoy gibi olmak, tornadan çıkmış gibi birbirine benzemek isteyenlere uygun başka sıfat yoktur.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ