Gördüğünüz Andan İtibaren Gençliğinizden 15 Yılı Çalıp Götürecek Birbirinden Acayip Görseller

Yeni gelinlerin takı gösterme görgüsüzlüğü hız kesmeden devam ediyor. Hadi bunu geçin, Taliban'ın Afganistan'da kadın resimlerini kapatmasını bile beğenen var. Her gün yeni bir felakete uyandığımız dünyamızda çok acayip paylaşımlarla da ömrümüzden yemeye devam ediyor.

Kaynak

1. Cümlenin sonunda kalp ve nazar boncuğu mu var yoksa ben mi halüsinasyon görüyorum?

2. Evet baktık. Şimdi de kuduralım mı?

3. Arkadaşımıza hemen bir Afganistan bileti alıyoruz o zaman...

4. Aramızda para toplasak alırdık biz sana ya...

5. Bu nasıl bir hayal gücü, bu nasıl bir kaynana düşmanlığı?

6. Robota cinsiyet atamak ne kadar doğru?

7. Bu harika bilgiler için çok teşekkürler!

8. Koluna söyle o zaman her gün 09:00-18:00 mesaisine başlasın (yol + yemek hariç)

9. Erkeklerin durduk yere puan kazanması desem?

10. Bu gereksinimin nasıl bir farkındalıkla doğdunu düşünmeyi inanın hiç istemiyorum!

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
18.08.2021

şimdi yanliş anla mayin da bana göre gerçegi yaziyorum. Kadina şiddete karşiyim bahanesi ne olursa olsun kadina şiddet olmaz ama kadinlarimiz kendilerini zengin kocalara, serseri tiplere ,kekolar gönül veriyolar ve genelde zararr görüyorlar.Acaba zengi koca buldu diye kendi ayaklari üstünde duran kadinlari aşagilayanlar kocasi dövünce yine sahip çikan o aşagiladigi kadinlar oluyor. Acaba bir insani kendisine iyi davrandigi için seven kimse yok mu? Para ve serseriye düşkünlük nedeni düşük egitim seviyesiden mi acaba?

19.08.2021

hem eğitim seviyesi, hem medya, hem ülkenin gittiği başaşağı ekonomik durum.. ayrıca haksızlık yapan, yavşaklık yapan, parasını vermeyen, tacize kalkan bissürü işveren var, çalışmak da zor geliyordur. zengin erkek fakir kız temalı o kadar çok dizi yaptılar ki, kızların hepsinin hayali o oldu. ana karakterler de erkek hep sinirli, ayıoğlu ayı ama kız yazık sineye çekiyo hepsini çünkü seviyo. siktirsinler ordan öyle sevgi mi olurmuş. daha kolay geliyodur bide koca parası yemek, ne olacak?

18.08.2021

Hasta halimle illa sövdürceksiniz sizin ben varya görgüsüzlüğünüzü sikeyim aşkınızı meşkinizi sikeyim her boku paylaşmanızı sikeyim yeter ulan artık özel hayat diye bişey var hiçmi görgü kuralı edep adap kalmamış erkek halimle ben utanıyom siz nasıl böyle şeyleri payalaşabiliyonuz ulan ortalık iyice boka sardı bunlar iyice narsist bipolar bozukluğu olan piskolojik ruh hastaları olarak çıkmışlar ortalığa allah sonumuzu hayır etsin şimdi kimiside çıkar der ne alakası var bu paylaşımları yapan normal piskolojiye sahip olamaz ya bipolar bozukluğu vardır yada narsist piskopat yapıdadır bence başka açıklaması olamaz

19.08.2021

#1 Tüh aq ya. Ameliyat boşa gitmiş.

TÜM YORUMLARI OKU (18)