GoPro'ya Periscope Dopingi!

Günümüzün en popüler sosyal medya platformlarından birisi olan Periscope üzerinde artık bol bol aksiyon sahnelerine tanık olabiliriz. Zira artık GoPro ile Periscope yayını yapmak mümkün!

Günümüzün en popüler sosyal medya platformlarından birisi olan Periscope, her gün sayısız yayına ev sahipliği yapıyor. Her çeşit yayını görmenin mümkün olduğu Periscope üzerinde artık yeni bir akım başlıyor.

Her çeşit yayının yapıldığı Periscope üzerinde artık aksiyona sonuna kadar doyabilirsiniz. Zira Periscope’un GoPro desteği ile nefes kesen aksiyon dolu anlar her an elinizde olacak.

GoPro tarafından yapılan açıklamaya göre HERO4 Black ve HERO4 Silver kullanıcıları kameralarındaki görüntüyü Periscope üzerinden canlı olarak yayınlayabilecekler. Bunun için tek yapmanız gerekense bir iPhone sahibi olmak ve her iki cihazı birbirine bağlamak.

iPhone ile GoPro arasında bağlantının yapılmasının hemen ardından görüntü direkt olarak Periscope’a aktarılırken yayıncı dilediği zaman hızlı bir şekilde telefonunun kamerasını da kullanabilecek. Ayrıca yapılan yayınlarda GoPro içindeki SD karta da kaydedilecek.

Halihazırda sadece iOS platformu için kullanıma sunulan bu özelliğin, Android platformuna gelmesine ise pek sıcak bakılmıyor.

Shiftdelete

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!