GoPro'dan Devrim Niteliğinde Katlanabilir Drone: Karma

Uzun bir süredir merakla beklenen GoPro‘nun drone‘u nihayet tanıtıldı. Katlanabilir tasarımıyla benzerlerinden ayrılan GoPro Karma, duyurusu yeni yapılan GoPro Hero 5 Black, Hero 5 Session ve bir önceki nesil Hero 4 ile kullanılabiliyor.

GoPro Karma‘nın önünde 3 eksenli bir gimbal yer alıyor.

Bu gimbal isteğe göre drone’dan çıkartılarak elde de kullanılabiliyor. GoPro tarafından yapılan açıklamaya göre 1 saatlik şarj ile Karma’yı 20 dakika uçurmak mümkün.

GoPro Karma’nın kamerası sadece gövde fiyatı 799 dolar. Hero 5 ile birlikte almak isterseniz 1.099 dolar, Hero 5 Session kamera ile birlikte almak isterseniz 999 dolar ödemeniz gerekiyor.

Karma Video:

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Akılalmaz Olay: Sadece 2.5 Ayda İki Kez Büyük İkramiyeyi Kazandı
YORUMLAR
20.09.2016

Kameranın görüntüye odaklanarak, esnek hareketler yapması çok güzel. Bununla birlikte Katlabilir Drone deyince Hover Camera hala açık ara önde: https://www.youtube.com/watch?v=aB11hEI4X64 (Ek olarak GoPro, point of view mantığına, yani "sadece" kullanıcının bakış açısına yoğunlaşan ürünlere ağırlık vermeye devam ederse, sonu Nokia gibi olur)

20.09.2016

Bu hikaye sjcam var özellikle m20 son çıkardığı ürün kesinlikle aksiyon kamera için en iyi alternatif üstelik 90$ civarında drone içinde spider'lar var gayet estetik böyle bir cihaza 2000$ vermenin hiç anlamı yok sadece marka diye dediğim şekilde 150 max 200 dolara çok daha iyi performans ile sonuç alacağınız cihazları edinebilirsiniz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ