Google Pixel Ekibi Tim Cook İle Dalga Geçmek İsterken İnternetin Diline Düştü

Tim Cook, geçtiğimiz günlerde #TakeNote etiketini kullanarak bir tweet paylaşmıştı. NBA takımı Utah Jazz tarafından da sıkça kullanılan bir ifade olduğu için Google Pixel ekibi Cook ile dalga geçmek için bir tweet attı ama sonrasında olanlar oldu.

iPhone ve Android arasındaki rekabette yeni bir olay yaşandı. Bu sefer kazanan kesinlikle iPhone tarafı oldu. Hatta rakibi kendi silahıyla vurarak bunu başardı.

Tim Cook'un attığı tweete cevabı bir iPhone cihaz ile paylaşan Google Pixel ekibi internet dünyasında dalga konusu oldu.

Tabi olaylar bununla bitmedi. Yanlış atılan tweeti silen ekip bu sefer "Twitter for web" olarak tweeti yeniden paylaşınca ortalık daha da şenlendi.

Apple'ın tweetlerine cevabı yine bir iPhone cihaz ile veren tek şirket Google değil. Bu olay daha öncesinde Samsung ve başka bazı büyük markalarda da yaşanmıştı.

İlginizi çekebilir👇🏻

Üzgünüz Tercümanlar, Google Ekmeğinize Göz Dikti: 40 Dilden Anında Çeviri Yapan Mucize Kulaklık Pixel Buds!
iPhone 14 Serisi İçin Türkiye'deki Apple Mağazalarının Önünde Kuyruklar Oluştu

Popüler İçerikler

MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
YORUMLAR
24.10.2022

Google devri artık kapandı. Eski fonksiyonu yok. Google'ın tüm hizmetlerinin işlevselliği azaldı, bugları çoğaldı, kullanıcı arayüzü karmakarışıklaştırıldı.

24.10.2022

Aynı şekilde düşünmüyorum googlenin tüm appleri hayatı inanılmaz kolaylaştırıyor ne kadar kullandığın ile alakalı google pixel bence iphoneden daha iyi iphone kullanıcısı olarak söylüyorum bunu fakat arayüz ve tasarım açısında zayıf olması sebebi ile geçmiyorum

24.10.2022

Pixel 7 Pro kullanmayan Google yöneticisi iPhone bir cihaz kullanıyor ise bu kelimesin tam anlamıyla aptallık demektir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ