Google +'ın Tasarımı Güncellendi

Google’ın sosyal medya platformu Google+’ın web arayüzü ve Android, iOS uygulamalarındaki arayüz tasarımı güncellendi. Google, yeni arayüzle beraber Google+’ta kullanıcıları daha aktif görmeyi planlıyor.

Google’ın Facebook ve Twitter’a rakip olarak yarattığı sosyal ağı Google+’a birçok kullanıcı Play Store, YouTube ve GMail entegrasyonundan dolayı kayıt olmuştu ancak kitlenin çoğunluğu Google+’ta hiçbir paylaşım yapmıyor, profilini güncellemiyor hatta Google+’ı ziyaret dahi etmiyordu.

Oldukça büyük bir kullanıcı yığınına sahip olan Google+’tan birçok kişinin haberdar olmasına rağmen Google+’ı kullanmaması üzerine Google sosyal medya platformunun aktif olarak kullanılması için Google+’ın tasarımını güncelledi. Google +’ın yeni tasarımı daha iyi bir sosyal ağ deneyimi sunmak için alışıla gelmiş sosyal medya siteleri baz alınarak tasarlanmış ancak Google burada diğerlerine benzemeden Google+’ın özgün kimliğini korumayı başarmış.

Üstte gördüğünüz görsel ise bir GMail temasına ait. Google, GMail’de sunduğu tema seçimine göre Google+’ı da tercih ettiğiniz temaya uyarlayabiliyor ve böylelikle birçok farklı Google+ tasarımını kullanmanıza imkan sağlıyor.

İlk olarak beta sürümüyle sunulan yeni Google+ arayüzü henüz varsayılan arayüz halini almıyor, dileyen kullanıcılar bir süre daha eski Google+ arayüzünü kullanmaya devam edebilecek.

Teknolog

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?