Google Helpouts Servisi Kapanıyor

Çok sayıda hizmet kullanıma sunan ve kaldıran Google, bir servisi daha sonlandırma kararı aldı. 2013'te devreye giren gerçek zamanlı yardım servisi Helpouts, Nisan ayında veda edecek.

İnternet devi Google'ın çok sayıda yeni servis kullanıma sunması ve yeteri kadar popüler olmayan servisleri sonlandırması artık alışıldık bir durum haline geldi. Her yıl onlarca yeni hizmet sunan Google, bunlardan bazılarını bir süre sonra sonlandırabiliyor. Şirketin hedefindeki son hizmet ise Helpouts oldu.

Uygulamalar mağazalardan kalktı

Google'dan yapılan resmi açıklama, servisin 20 Nisan 2015 tarihinde sonlandırılacağı yönünde. Helpouts'un iOS ve Android uygulamaları ise şimdiden App Store ve Google Play Store'dan kaldırılmış durumda. Servisin kaldırılmasının nedeni ise Google'ın beklediği büyüme trendini yakalayamaması olarak açıklanmış durumda.

2 yılı dolduramadı

2013 yılının Kasım ayında kullanıma sunulan Helpouts servisi, kullanıcılara kendi uzmanlıkları alanında bilgisayarları ve mobil cihazları üzerinden canlı videolar ve canlı destek sunmalarına olanak sağlıyordu. Sadece İngilizce diline destek veren servisten dünya çapında birçok kullanıcı yararlanabiliyordu.

ShiftDelete.Net

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı