Google Haritalar Uygulamasını Sanal Aleme Dönüştüren Yapay Zeka Özelliği 4 Farklı Şehirde Kullanıma Açıldı!

ABD merkezli teknoloji devi Google, ilk etapta sadece bir navigasyon uygulaması olarak tanıttığı Google Haritalar'ı adeta sanal bir aleme dönüştüren 'Immersive View' özelliğini dört şehir için daha kullanıma açtı. Detaylar haberde.

Google, ilk olarak geçtiğimiz sene düzenlediği bit teknoloji etkinliğinde tanıttığı üç boyutlu görünüm (Immersive View) özelliğini dünyanın önemli şehirlerine ulaştırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz ay düzenlediği I/O etkinliğinde yeni özelliğini daha çok bölgeye getireceğini söyleyen şirket, Amsterdam, Dublin, Floransa ve Venedik olmak üzere 4 farklı şehri uygulama içerisinde üç boyutlu hale getirdi.

Bilmeyenler için geçtiğimiz sene tanıtılan bu yenilik, sadece etkileyici manzaralar göstermekle kalmıyor. Immersive View, uyumlu olduğu şehirlerin hava ve trafik durumu gerçek zamanlı olarak görüntüleyebiliyor.

Dahası, özellik sahip olduğu yapay zeka desteği sayesinde gitmek istediğiniz bölgenin durumunu anlık olarak sanal alem içerisinde canlandırılıyor.

Immersive View'in bu gibi yetenekleri, kullanıcıların gitmek istediği bir mekan veya mağazanın kalabalık ve büyüklük gibi merak edilen önemli detayları önceden görebilmesine olanak tanıyor.

Teknoloji firması, sayısız yararlı kullanıma sahip Immersive View özelliğini bu yılın sonuna kadar Paris, Seattle ve San Jose başta olmak üzere toplam 15 şehirde kullanıma sunacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz...

İlginizi çekebilir:

Discord Türkiye Hakkında Korkunç İddialar: Ses Kayıtları ve Kullanıcı Bilgileri Devlete Satılıyor!
Yoğun Trafikten Bıkanlara Müjde: Sevilen Markanın Scooter Modelleri Artık Türkiye'de!
Elveda Yakışıklı: Bekleneni Veremeyen Volkswagen Arteon'un Üretimi Durduruluyor!
En Hızlı İnternet Hangisi? Steam'e Göre İnternet Servis Sağlayacılarının Hızları

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Ekrem İmamoğlu’nun Roma Çıkarması: 73 Kişilik Kafile Lüks Otelde Konaklamış