Google’a 'Salak Şoför' Yazınca O Çıkıyor: “Ben Akıllı Şoförüm”

Antalya’da yaşanan garip olay herkesi şoke etti. Halk otobüsü şoförünün yaptığı bir iyilik başına dert oldu. Google'a 'salak şoför' yazınca kendisinin çıktığını söyleyen halk otobüsü şoförü Barış Özer, “O kelimeyi söylemek istemiyorum ne olduğunu, çünkü söyledikçe daha da çoğalıyor. Google, ben akıllı şoförüm” dedi.

İyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek. Akılalmaz olay, 5 yıl önce Antalya'da yaşandı. Halk otobüsünde farklı tarihlerde düşürülen ve unutulan, içerisinde 30 bin lirayı geçkin döviz ile Türk lirası bulunan cüzdanları sahiplerine teslim eden Barış Özer, 'salak mısın' yorumuna maruz kaldı.

Halk otobüsü şoförü Barış Özer, olumsuz yorum yapan bir kişiye tepki gösterdiği için Google tarafından mağdur edildi. Google'a 'salak şoför' yazınca ilk sayfanın neredeyse hepsinde çıkan Özer, artık o kelimeyi hayatından çıkardığını ve telaffuz etmek istemediğini vurguladı.

Google'a tepki gösteren Barış Özer, "Google ben akıllı şoförüm. İnsanlık yaptık, buna kötü yorum yapılmaması lazım. Akıllı, dürüst, vicdanlı şoför olarak çıkmak istiyorum'' dedi.

''Bu mağduriyetin giderilmesini istiyorum'' diyen Özer, sözlerine şöyle devam etti: "Otobüste bulmuş olduğum eşyaları sahiplerine teslim ettiğim için sosyal medyada yapılan kötü yorumlardan dolayı Google arama motorunda ismini söylemek istemediğim şekilde çıkmaktayım.Tepki gösterdik, bu sefer daha da çoğaldı. Halen ben çıkıyorum. Bu mağduriyetin giderilmesini istiyorum. O kelimeyi söylemek istemiyorum ne olduğunu, çünkü söyledikçe daha da çoğalıyor.''

İşte o anlar:

Metrobüs Kullananlara Kötü Haber: Bu Duraklar Kapanıyor
Avrupa Genelinde Kabin Bagajı Kuralları Değiştirildi: Yolcular, 100 Mililitre Sıvı ve Jel Taşıyabilecek
Akıllanmak Yok! Korkulan Oldu: Yine Fay Hattı Üzerine Hastane Yapılıyor

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
23.08.2024

ülkede boşuna demiyoruz skeni severler diye :)

delikanlı şoför demek gerekir

23.08.2024

Ülkemizde iyi niyetli ve dürüst isen salak gözüyle bakılıyor zaten. Ama çakal ve dolandırıcı isen saygı ve sevgi görüyorsun tuhaf bir biçimde.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ