Gönüllülerin Kurduğu Çadır Kent Kaymakamlık Tarafından Kapatılmak İstendi: "40 Gün Önce Neredeydiniz?"

Daha önce de birçok kez çadır kentlerde yaşanan sorunlara isyan eden vatandaşların görüntülerini görmüştük. Çadır kentlerde elektrik, su, tuvalet gibi ihtiyaçlar hala büyük ölçüde problem. Elektirik, ısınma, yemek gibi birçok ihtiyacı gönüllüler tarafından günler önce çözülen bu çadır kentte ise halk hiç beklemedikleri bir sorunla karşılaştı.

Günler önce gönüllüler tarafından kurulan ve orada yaşayanların neredeyse bütün düzeni sağlanan çadır kent, kaymakamlık tarafından kapatılmak istendi.

Orada yaşamaya çalışan halk da bu duruma tepki gösterdi.

İşte o anlar;

Enkazdan Duvara Vurma Sesi Geldiği Halde Konuşma Sesi Gelmediği İçin AFAD’ın Gittiği İddia Edildi
Yağış Nedeniyle Su Basan Çadır Kentte Depremzedeler Kendi Çabalarıyla Suları Tahliye Etmeye Çalışıyor
Deprem Bölgesinde Haber Yapan Gazetecinin Meslektaşının Enkaz Altından Çıkarılmasına Şahit Olduğu Anlar

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
14.03.2023

Şimdiden sonra versen ne vermesen ne! Ekonomi çökmüş ülke batmış vermicem diyor. Kendi elinizle bir canavar yarattınız şimdi kendiniz bile indiremiyorsunuz.

15.03.2023

her devrin bir sonu var, bu insanlar kendi yarattıklarını yok edecekler. Biraz daha sabır.

14.03.2023

22 yıldır AKP'ye oy veren birisinin oradaki karmaşada payı var mıdır? Göz göre göre yapılan bir çok şeye gözünü kapatanların şimdi sıra onlara gelince bağırmaya hakkı var mıdır?

15.03.2023

Vardır tabi insanlar bireysel hata yapar. Ülke yönetenler grup halinde ortak akıl ile tartışarak düşünerek hareket ettiği için hata yapamazlar. Akepeli kardeşlerim akepedekilerin beceriksizliklerini ahmakliklarini görmedikleri için onları niye suçlayalım. Birleşme bütünleşme zamanı artık, hırsızla değil teröristle değil tarikatını ülkesinden üstün görenle değil. Sonuçta akepeye oy veren hepimizin atası dedesi onların cahil olması onların suçu değil.

22 sene vereceğin en önemli şeyi vermişsin zaten, şerefini…

15.03.2023

22 yıl bu düzeni desteklemiş hiç şikayet etmemiş belkide rantlara dahil olmuş. Sen 22 yıl boyunca onca insanın günahına gir sonra ucu sana dokununca çemkir yok böyle bir dünya kardeş. Ne ektiysen onu biçeceksin bu zamana kadar nasıl sustuysan susmaya devam ediceksin. Kaybettiği canların vebalinde bununda parmağı yokmu. RANT uğruna kontrolsüz bir şekilde büyüyen şehirler, Ahlaksız mütehattiler, Ahlaksız Yapı denetim şirketler. Ahlaksız bir hükümet sistemi yıllarca ödenen deprem vergilerini yollara köprülere yatırırken akılları neredeydi. Sonra canım yadnı tu kaka AKP yok öyle bir dünya.

TÜM YORUMLARI OKU (32)