Gönül Dağı'nın Sevilen Oyuncusunun Depremzedeler İçin Satışa Çıkardığı Otomobil Tek Şartla Satın Alındı

Sevilen dizi Gönül Dağı'nın Sefer'i olarak tanıdığımız oyuncu Ferdi Sancar, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasında 1998 model aracını satışa çıkararak katkı sağlayacağını Pelin Çift aracılığıyla paylaşmıştı. Sevilen oyuncunun aracı bir iş insanı tarafından satın alındı. İş insanı Uğur Vergili, Ferdi Sancar'dan bir ricada bulundu. Detayları sizin için derledik.

Buyrun içeriğe.

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7 ve Elbistan Merkezli 7.6 şiddetindeki depremlerden etkilenen vatandaşlar için geçtiğimiz günlerde "Türkiye Tek Yürek" kampanyası düzenlenmişti.

Bağış gecesi tüm televizyon kanallarından ortak yayınlanmış, ünlü isimler telefonların başında bağışçılardan gelecek olan telefonları karşılamışlardı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Sefer'e hayat veren oyuncu Ferdi Sancar'da depremzedelere destek olmak için bağış gecesinde yer almıştı.

Pelin Çift, Ferdi Sancar'ın kampanyaya "Tek mal varlığım" dediği 1998 model aracını satışa çıkararak katkıda bulunacağını paylaşmıştı.

Başarılı oyuncu Ferdi Sancar'ın bunu söylemek istemediğini de sözlerine ekleyen Pelin Çift "Bunu herkesin bilmesi gerek" demişti.

Sancar, "Çocuklar kumbarasını bozdururken ben de tek sahip olduğum şeyi burada depremzede kardeşlerime bağışlıyorum. Küçük bir masrafı var ben onu yaptırıp öyle satacağım" diyerek izleyenleri duygulandırmıştı.

Ferdi Sancar'ın depremzede ailelerle paylaşmak üzere satışa çıkardığı 1998 model aracı iş insanı Uğur Vergili tarafından tek bir şartla satın alındı.

Sancar'ın aracını 500 Bin Lira'ya almak istediğini söyleyen iş insanı aracın oyuncuda kalmasını istedi. "İlk önce Ferdi kardeşimin arabasını almakla başlayayım. Arabası onda kalsın. Arabayı 500 Bin Lira'ya almak istiyorum" dedi.

Uğur Vergili şirketi, kızı ve oğlu adına bağış gecesine toplamda 11.5 Milyon Lira destekte bulundu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir!

Oyuncu Ferdi Sancar, Bağış Yayınında Tek Mal Varlığı Olan 98 Model Aracını Bağışladı: Duygu Dolu Anlar
Gönül Dağı “Sefer” Ferdi Sancar Kimdir? Ferdi Sancar Nereli, Kaç Yaşında?

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
21.02.2023

Millette ne paralar var aq

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ