Gönül Dağı'nın Selma Öğretmen'i Melis Sevinç, İlk Dizisi Zalim İstanbul'la İlgili Şok İtirafta Bulundu!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı dizisinde Selma Öğretmen karakterine hayat veren Melis Sevinç, Ne İzledik? ekibinin sorularına yanıt verdi. Rol aldığı ilk dizi olan Zalim İstanbul'la ilgili itirafı şaşkınlık yarattı!

Kaynak: Ne İzledik?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, üçüncü sezonuyla ekranlara bomba gibi dönmeye hazırlanıyor.

Diziye sonradan dahil olmasına rağmen en sevilen karakterlerden biri olmayı başaran Selma Öğretmen'e oyuncu Melis Sevinç hayat veriyor.

Taner'in bitti denen hayatını yeniden canlandıran ve aralarındaki büyük aşkı izleyiciye doğrudan aktaran Selma, Dilek'ten sonraki boşluğu büyük ölçüde doldurmuş görünüyor.

Karaktere hayat veren ve rolüyle bütünleşen Melis Sevinç, yeni sezon öncesi Ne İzledik? ekibinin diziyle ve kariyeriyle ilgili sorularına yanıt verdi.

Karakteri için ilkokul öğretmeninden ilham aldığını açıklayan oyuncu, Selma karakteriyle arasında çok büyük benzerlikler olduğunu açıkladı.

Rol aldığı ilk dizi olan Zalim İstanbul sorulan yarışmacı, diziyle ve rolüyle ilgili şunları söyledi:

'Zalim İstanbul, çok küçük bir rolle dahil olduğum ve set düzenini gördüğüm ilk işimdi. İtiraf etmem gerekirse oynadığım karakter çok yüzeysel gelmişti ve ben de ona çok yargılı yaklaşmıştım. Bana düşen pay küçük olduğu için kendimi işin ve ekibin dışında tutmuştum. E siz böyle düşüncelere ve tavra sahip olduğunuzda hem ekiple hem de seyirciyle bağ kurmak zor oluyor.'

Sevinç ayrıca, "İşin bir parçasıysan işi de oynadığın karakteri de sahiplenmelisin, karakteri oynarken kendin kabullenemiyorsan zaten izleyiciye de kabul ettiremezsin." dedi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Bu Kadarına da Pes! Banu Alkan'dan Dünya Güzellerim'de Birlikte Çalıştığı Burcu Esmersoy Hakkında Şok İtiraf!
Survivor 2025'e Eurovision Yarışmacısının Katılacağı İddiası Ortalığı Karıştırdı!
MasterChef'te Ravioli Yapamayan Yarışmacıyı Azarlayan Danilo Şef İzleyicinin Tepkisini Çekti!

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Kızılcık Şerbeti'ndeki "Kadının Beyanı Esastır" Repliği Tepki Çekti
YORUMLAR

Admin! Haberi, "TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, üçüncü sezonuyla ekranlara bomba gibi dönmeye hazırlanıyor." yazmışsın. Konuya hakim olmadığın belli. Zira "Gönül Dağı" 3.sezonuyla değil, 👉5.sezonuyla👈 ekranlara gelecek. 2 sene geriden geliyorsun.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ