Gönül Dağı 72. Bölüm İzleme Ekranı: Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

TRT 1'in sevilen dizilerinden Gönül Dağı dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin başrollerinde Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ecem Özkaya ve Ferdi Sancar yer alıyor. Gönül Dağı'nın son bölümünde yaşananlar herkesi heyecanlandırdı. İşte Gönül Dağı'nın son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Gönül Dağı 72. bölüm izleme ekranı, Gönül Dağı son bölüm tek parça full izle...

Gönül Dağı her Cumartesi TRT 1 ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor. Dün akşam yayınlanan yeni bölümde yaşananlar herkesi ekran başına kilitledi.

Gönül Dağı Son Bölümde Neler Oldu?

Kaya Ailesi, Zeki'nin ailesinin tehditleri karşısında birlik olmaya karar verir. Veysel'in zor durumda bırakmamak için Kaya Ailesi hiçbir karşılık vermez. Ancak Zeki'nin kardeşleri Ramazan'a büyük bir kötülük yapar ve bu durum iki aile arasında büyük bir kavgaya sebep olur. Ciritçi Abdullah ise Divane'nin çocuğunu bulur. Şimdi ise onun için karar vermez zamanıdır. Divane ve evladı ile bu sırrı paylaşacak mıdır? Atölyeleri dağılan amcaoğullarının işleri de zora girer. Şili'deki müşteriler sözleşme gereği ürünlerin teslimini istemektedir. Amcaoğulları işteki bu sıkıntıyı nasıl çözecektir?

Gönül Dağı Son Bölüm İzleme Ekranı: Gönül Dağı 72. Bölüm İzle

GÖNÜL DAĞI 72. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE FULL

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Gönül Dağı 71. Bölüm İzleme Ekranı: Gönül Dağı Son Bölüm İzle Tek Parça Full

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı