Gönül Dağı 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı 43.Bölüm (Son Bölüm) Tek Parça Full İzle...

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam 43. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başarılı oyuncu kadrosu ve güçlü konusuyla kısa sürede izleyiciler tarafından tam not alan dizinin yeni bölüm fragmanı ise son bölümün hemen ardından yayınlandı. Gönül Dağı son bölümünde Ramazan ve Asuman'ın aşkı çıkmaza girerken yeni bölümünde ise çift yeniden başladıklarını kimseye söylemezler. İşte Gönül Dağı 44. bölüm fragmanı ve son bölüm izleme ekranı...

Yapımcılığını Köprü Film'in üstlendiği Gönül Dağı dizisinin yönetmen koltuğunda Yahya Samancı otururken dizinin senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit beraber kaleme almıştır. Mustafa Çiftçi'nin Hikâyelerinden uyarlanan dizinin başrollerinde ise  Berk Atan ve Gülsim Ali gibi başarılı oyuncular var. İşte Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı ve Gönül Dağı 43. bölüm izleme ekranı...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti ve İzleme Ekranı

Ramazan ve Asuman’ın aşkları iyice çıkmaza girmiştir. İkisi için de umutlar iyice tükenmişken beklenmedik biri devreye girer. Ramazan ve Asuman yeniden kavuşabilecek midir?

Yıllar sonra oğluna kavuşan Döndü, Kenan için bir hayır yapmak ister. Cemile’nin bunu Yağmur için sanmasıyla oluşan yanlış anlama, Döndü, Cemile ve Veysel arasındaki ilişkiyi nasıl etkileyecektir?

Uçan arabayı yetiştirmeye çalışan Taner, Veysel ve Ramazan çizimleri yapacak birine ihtiyaç duyarlar. Ramazan’ın Asya’yı getirmesiyle çözülen problemin sonucunda amcaoğulları başarılı olabilecek midir?

Gönül Dağı Son Bölüm İzleme Ekranı

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu