Gönlüne Söz Geçiremeyen Mona, Yakup'la Yakınlaşıyor! Kusursuz Kiracı 5. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

FOX TV'nin yeni dizisi Kusursuz Kiracı kısa sürede sevilen diziler arasına girmeyi başardı. Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü ve Bennu Yıldırımlar gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kusursuz Kiracı her hafta Salı günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı ise son bölümün hemen ardından yayınlandı. İşte Kusursuz Kiracı 5. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Kusursuz Kiracı son bölümünde; Evsizliğin ardından işsizlikle de baş başa kalan Mona öldürüldüğünü düşündüğü Muzaffer'in dönmesiyle şoke olur.

Av değil avcı konumuna düşen Mona çatıdan çıkan çocukluk kutusunun ardından apartmanla ilgili bildiği şeyleri tekrardan sorgular.

Leyla tarafından Yakup'a güvenmemesi gerektiği konusunda uyarılan Mona, gönlünün sesini dinler ve sonrasında işler iyice karışır.

Kusursuz Kiracı yeni bölüm fragmanında ise; Mona'nın bulduğu notların ardından apartmandakileri sorgulamaya başlaması işleri iyice karıştırır.

İşte Kusursuz Kiracı 5. Bölüm 1. Fragmanı

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Milli Eğitim’in Yeni Müfredatında Tartışmalar Devam Ediyor: Din Kültürü Dersleri 572, Atatürkçülük 77 Sayfa
YORUMLAR
21.09.2022

Sağı solu kundaklayan feminen botlu arkadaş da uyurgezer Mona çıkmasa bâri.. (:

22.09.2022

İLK DEFA Galip dervişten sonra HERŞEYİ AYNIIII olan bu ülkede SUPERNATURAL gibi olmasada konusu Gerilim ve KORKU ,GİZEM olan KUSURSUZ KİRACI adında ""FARKLI""" DİZİ FİLM yapmışlar onuda tekvandonun t sini yapmayan Aras bulut, kıvanç ,çağatay, can yaman, burak özçivit ,kenan gibileri PRO OLMAYAN kişileri 40 50 sene Tekvando yapmış Scot ADKINS, Van damme, Keanu Reeves ile bir sanıp yine ADANALI da izlesemde BASİT MAFYA dizisi yapan OKTAY KAYNARCANIN yada yine AŞK KOMEDI DRAM dizilerine yöneldikleri için çekici bulmuyor. BİATÇI ATATÜRKÇÜSÜNÜZ DEVLET KUR KADINA SEÇME HAKKI ver PAPAĞAN GİBİ SİYASET ve AYNI konularla ÜNLÜLERLE zaman geçiten sonra kendinmi AVRUPALIU gibi FARKLI görmeye çalışan kişilerle BU ÜLKE NE DİZİLERDE NE SİNEMADA NE FARKLI alanlarda gelişecek

22.09.2022

En çok sarışınlık yakışıyor kızlara,,İLK DEFA Galip dervişten sonra HERŞEYİ AYNIIII olan bu ülkede SUPERNATURAL gibi olmasada konusu Gerilim ve KORKU ,GİZEM olan KUSURSUZ KİRACI adında ""FARKLI""" DİZİ FİLM yapmışlar onuda tekvandonun t sini yapmayan Aras bulut, kıvanç ,çağatay, can yaman, burak özçivit ,kenan gibileri PRO OLMAYAN kişileri 40 50 sene Tekvando yapmış Scot ADKINS, Van damme, Keanu Reeves ile bir sanıp yine ADANALI da izlesemde BASİT MAFYA dizisi yapan OKTAY KAYNARCANIN yada yine AŞK KOMEDI DRAM dizilerine yöneldikleri için çekici bulmuyor. BİATÇI ATATÜRKÇÜSÜNÜZ ve ERDOĞACISINIZ sabah akşam DEVLET KUR papağan gibi siyaset konuş ATV dizilerini izle, başka yeteneğiniz yok

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ