Gönderdiği “Nude” Pahalıya Patladı: Tehdit ile Yaklaşık 400 Bin Lira Kaptırdı

Bir vatandaş, sosyal medyada tanıştığı bir kadına gönderdiği çıplak fotoğrafları sonrasında kadın ve avukatı tarafından tehdit edilerek dolandırıldı. Yaklaşık 400 bin lirasını kaptıran 26 yaşındaki genç, yetkilerden yardım istedi.

Muhammet Yiğit isimli vatandaş, sosyal medyada tanıştığı ve uzun süre konuştuğu bir kişiye, duşa girdiği sırada çektiği fotoğrafları gönderdi.

Yiğit, gönderdiği fotoğrafları hemen silse de sonrasında başına gelmeyen kalmadı.

Show Ana Haber’e olayı anlatan 26 yaşındaki vatandaş, fotoğrafları gönderdikten sonra bir avukattan tarafından arandığını ve tehdit ile para istendiğini iddia etti.

Yiğit, yaşadığı zor durumu "Şahsi resmimle şantaj yoluyla tehdit ettiler, korkuttular, kandım, korktum ihtiyaç kredisi çektim. Sadece yazışma, başka da hiçbir şey yok. Sohbetin sonunda kadın benden uygunsuz fotoğraflarımı istedi. Ben duşa gireceğim dedim. O anda bana telefonu da duşa götür dedi. Duşa götürdükten sonra işte o anda olan oldu zaten. Resimleri çektim attım ama hemen geri sildim. Sonra seni öldüreceğim, mahkemelerde süründüreceğim dedi" şeklinde anlattı.

Muhammed Yiğit, yaşadığı bu olayın ardından büyük bir maddi kayıp yaşadığını ve ailesiyle birlikte zor durumda kaldığını belirterek, yardım talebinde bulundu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Eşi Bianca'nın Nude'larını Paylaşan Kanye West Yeni Yıla Hızlı Bir Giriş Yaptı, Görenler "İyice Delirmiş" Dedi
Erkek Kankalarına "Sana Nude Atayım mı?" Diye Yazan Kızlara Gelen Birbirinden Efsane Mesajlar
Antalya'da Bir Kadının Çatı Katındaki 'Nude' Fotoğraf Çekimi Tepki Çekti

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
19.04.2024

iyi olmus, bacimin ellerine saglik, erkolar da bundan sonra nude gonderirken iki kez daha dusunurler. ayrica bu olay bi kadinin basina gelseydi burda sacma sapan bir suru yorum olurdu ama erkegin basina gelince goruyorum ki kimsenin sesi cikmiyor

19.04.2024

erkeği kız yapmışlar, az kalsın kötü yola düşecek miş

19.04.2024

Bu olay sevgilisi sandı falan değil biraz daha karışık… Avukat bir abimden öğrendim olayın aslı şu bu abazalar sapıklar kendileri düşüyor genelde 18 yaş altı kız hesabıyla iletişim kuruyorlar bunlarla çıplak fotolarını yada videolarını alıp evliyse eşine değilse ailesine göndermekle tehdit ediyorlar inandırıcı olması için avukat olarak arıyorlar belge sunuyorlar uzlaşma gibi bunlarda g*tü tutuştuğu için bu parayı anında gönderiyor sonra daha fazlasını istiyorlar…Şahsi görüşüm ise oohhh iyi oluyor şeyinizle düşünmemeyi öğrenirsiniz hemen sildim diye olayı yumuşatmaya çalışmış haberlere çıkmış birde rezil herif utanmadan…

19.04.2024

Hayır benim başıma geldi olayı anlatıyorum : yaşıtım bir kadınla tanıştım sosyal medya üzerinden 1 hafta konuştuk 1-2 kere buluştuk sonra sanal bişeyler yaşayalım dedi aynı sevgiliniz gibi resmen bir tiyatro oynuyor kızlar sonrada para göndermessen instagramdaki takipçilerine bu yazışma sslerini felan atacağım diyor nudeleri veya kendide nude felan yolluyor bu arada sonrasındada önce bir korktum sonrasında siktir git muhafazakar insanları tehtit et gönder deyip dalga geçtim oda görecez bakalım sabah telefonarın susmayacak hekese gondermeye başladım diyor bende sıkıntı yok gonder bende bu yolda sabah avukatımı arayıp neler yapabileceğimi soracağım haberin olsun dedim en son gönder bekliyorum hadi görüşürüz deyip engelledim. ve göndermedi kimseye konuyla alakalı araştırma yaptım bu olayı çok kişi yaşıyor özelliklede küçük yaştaki genç erkekler youtubeda konuyla alakalı bır vıdeo gordum inanını yorumlarda 17-

19.04.2024

abazalik nelere kadir,yurru anadolu adami.

TÜM YORUMLARI OKU (64)