'Türkiye müdahalelerde, tedavilerde çok iyi bir sağlık sistemine sahip. Covid 19 sürecinde de bunu gördüm. Yurt dışında acilde 6-7 saat bekleyebilirsiniz. Bizde bu konuda çok hızlı müdahale ediliyor. Acile giriş yaptıktan sonra hemen operasyona girdim. '
'Yanlış bir algı. Asla muhalif olarak görmüyorum kendimi. Etiketlerin ve kalıpların ardına saklanmam. Her zaman söylerim; sanatçının sokağı olmaz. Ben bir mahalleye ya da bir kesime ait değilim.
Sanatçı lokomotif bir zaman dilimi içerisinde insanların kendileriyle bağ kurabileceği hikayeler anlatır. Halkın her kesiminden insanla temas içindeyim.
Onların hikayelerini anlatıyoruz. İdeolojik farklılıklarım olabilir ama makamsal düşmanlığım olamaz. Son on yıldır toplumsal olarak gerilimler yaşadık. Bu gerilim beni çok üzüyor, artık bitirmeliyiz. Benim kimseyle bir derdim yok. Her gazeteye, her televizyona da röportaj veririm. Ortak değerlerde buluşmaktır benim için önemli olan, bu ülke hepimizin. Beğenmediğim ya da rahatsız olduğum bir şey olursa da sosyal medyamda özgürce bunu paylaşıyorum.'
Kadın aldığı hizmetten memnun kalmış bunun için de teşekkür ediyor ne var bunda? Bu muhaliflerdeki "benim gibi düşünmeyeni dışlarım" sevgisi nedir abi? Niye herkes sizinle aynı görüşü paylaşmak zorunda ? Cidden inanmayan gitsin yurt dışına sağlık sistemini deneyimlesin. Türk sağlık sistemini mumla ararsınız.
Kızcağıza verilen cevaplara bakıyorum da... Akp li yandaş zihniyetin deki kafa ile her şeye mualif solcu kafanın ortak özellikleri.. İdeolojik bakış açısı tavan yaptığından özgür düşünceleri yoktur.., Beyinlerini kiraya vermişlerdir... Halbuki ideoloji gözetmeksizin iyiye iyi, kötüye kötü diyebilen insanlarımızın sayısı çoğaldıkça gerçek medeniyet seviyesine ulşacağız... Gerçek doğruyu bulacağız.
sadece tek bir rolle hayatımıza girdi ve hala çok önemliymiş gibi düşünceleri tartışma konusu oluyor.kusura bakma Gonca ama Vafiye teyze olmasaydı şu an ne sen ne bu röportaj olurdu.