Gonca Vuslateri, Muharrem İnce'ye Yüklendi

Seçime kısa bir zaman kalmasıyla Cumhurbaşkanı adayları da netleşmeye başladı.

100 bin imzayı toplayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de aday olmaya hak kazandı.

İnce'nin adaylığı büyük tartışma yaratırken, ünlü oyuncu Gonca Vuslateri de sessiz kalmadı. Twitter'dan Muharrem İnce'yi adeta topa tuttu.

Eski CHP'li şimdilerde ise Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, tekrardan cumhurbaşkanlığı için kolları sıvadı.

Memleket Partisi'nden cumhurbaşkanı adayı olan İnce, Millet İttifakı'nın oylarını böleceği iddiasıyla büyük tepkiler aldı. İnce'nin son dönemlerdeki açıklamaları da bazı kesimleri kızdırdı.

Eski partisi CHP'ye ihanet ettiği iddia edilen İnce'ye daha önce destek veren Fazıl Say ve Şahan Gökbakar'dan sonra Gonca Vuslateri de sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Vuslateri, 2018 yılında desteklediği Muharrem İnce için, "Muharrem İnce’ye pozitif baktığım günlerimin Allah tertemiz belasını versin." paylaşımında bulundu. Vuslateri'nin o tepkisi çok sayıda beğeni aldı.

Selahattin Demirtaş, Erdoğan'ın "Diplomasını" Paylaştı

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
26.03.2023

Kılıçdaroğlu kendine oy vermeye mecbur bırakırken sıkıntı yok, Mıharrem İnce aday olunca tu kaka. Zihniyette sıkıntı var. Bu sanatçı geçinen zevata ve bu zihniyete inat Muharrem İnce. Akp seçmenine koyun dersiniz, alın size koyun... Kimin peşinden tıpış tıpış gidiyorsunuz...

26.03.2023

sg mal

26.03.2023

Yirmi senedir kaybeden adamı aday diye koyanlara dayatanlara ses çıkarmayın inceye yuklenin bu seçim kaybedilirse ve oylar bolunuyorsa tek bir suçlusu var o da kemal Kılıçdaroğlu

27.03.2023

Tek suçlu KK ise niye CHP daha önce iktidar olamadı? Bazı kişiler var başında Atatürk olsa CHP ye tek başına oy vermez.

26.03.2023

Bu şey değil mi ya.. Çok marjinal ve cool görünmeliyim moruk! Aynen kardeşim.. Siz KK destekleyin ve bakın bakalım koyun sürünüz kimi eleştiriyorsa onu eleştirin çünkü like ve etkileşim başka türlü kasılmıyor çok haklısınız. Israrla zorla baskı ile kendini aday gösteren 10 senelik bir hezimeti olan adam aday oluyor kimseden ses çıkmıyor. Neymiş tutturmuşlar bir seçime zarar vermeyelim. Ulan sizin fikrinizin ne önemi var vasıfsız herifler diyemiyor kimse! Desene ulan 10 senedir ne başardın.. %30 üzeri alabilmiş bir potansiyel varken gidip neden 10 senedir kaybeden birini aday gösteriyorsunuz! Desene Ankara,İstanbul belediye başkanları çok başarılı profiller genç isimler! Ama yok bunu dersen linçlenirsin değil mi ? O çok değer verdiğin cesur, cool tavırların b*k olur ablacım sen en iyisi kervana katıl.. Başarısız olursan da ''Ben demiştim'' dersin artık önemi yok! Lütfen ünlüler kapatılsın!

27.03.2023

Baskıyla aday oldu diyorsunuz da partisinde Muharrem den başka kim var? Kim görünüyor da fikri alınmış olsun?

TÜM YORUMLARI OKU (35)