Gonca Vuslateri Hamilelik İddialarını Doğruladı: "Gelene Git Demiyorum"

Geçtiğimiz saatlerde Birsen Altuntaş, Gonca Vuslateri'nin hamile olduğunu duyurmuştu. Gonca Vuslateri, 'Acaba mı?' dedirten hamilelik iddiasıyla ilgili ilk açıklamasını yaptı! Detaylar👇

Birçok dizi ve filmde rol alan, başlıca Yalan Dünya ve Bizans Oyunları'ndaki rolleriyle de akıllara kazınan Gonca Vuslateri, yaptığı açıklamalarla, olaylara verdiği tepkilerle, magazinde çıkan haberleri ti'ye alışıyla ve dik duruşlu karakteriyle sık sık gündem oluyor.

Fakat bu sefer mevzu bunların hiçbiri değil. Mevzu, şimdilerde "Zaferin Rengi" filminde 'Vera" karakterini canlandıran ve çekimlerde olan Gonca Vuslateri'nin hakkında ortaya atılan yeni ve şaşırtıcı iddia!

Belki denk gelmişsinizdir, dün gece saatlerinde Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından Gonca Vuslateri'nin 2,5 aylık hamile olduğunu söylemişti.

Detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik:

Gonca Vuslateri'nin Hamile Olduğu İddia Edildi: 2 Aylıkmış!

Haberin yayıldığını gören Gonca Vuslateri, konuyla ilgili sessizliğini hemen bozdu ve her zamanki dobralığıyla ilk açıklamasını yaptı. Hamile olduğunu da doğruladı!

Anne olmak çok istemedim” açıklamamı önüme getirmeyin. Hala aynı fikirdeyim.. sadece gelene “git” demiyorum. Bu da seçimim:)😎' dedi.

Vuslateri ayrıca sevgilisini anlattı, evlilik düşündüğünü fakat havalar ısınınca bir düğün yapacağını dile getirdi. Dilan Polat meselesine de değinmeden edemedi...

Buyurun, Gonca Vuslateri'nin uzun ve oldukça açıklayıcı paylaşımına beraber bakalım! 👇

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Dilan Polat’ın Kardeşi Can Doğu’dan Ağlayarak Paylaşım: “Çok Yıprandık”
Türkiye'den ABD'ye Kaçıp İtirafçı Olan Reza Zarrab'a Polat Ailesi Soruldu, Zarrab'ın Açıklaması Dikkat Çekti
Barış Arduç'un Kızı Jan Asya ile Beraber Vakit Geçirdiği Tatlı Anlar Hepimize Maşallah Dedirtti

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
15.10.2023

Yandan yenmiş solcuların karmaşık cümlelerle entelektüel görünme çabaları... Ne kadar da derin, deli dolu ve aykırı bir ruh gerçekten.

15.10.2023

Bu hanımefendiye oturup konuşmak aşırı sabır isteyen eylem olur ya. Düşünsenize çok basit bir soru soruyorsunuz, hamile misin? Sadece evet dese yeter ama kalkmış manas destanı yazmış. Çok yorar bu insanı, zihinsel olarak çökertir.

15.10.2023

Boyle sacma sapan bi aciklama olamaz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ