Gonca Vuslateri, Cübbeli Ahmet Hoca'nın 'Öp Beni Yala Beni Şap Beni Şup Beni' Şarkısında Dans Etti

İlk başta Ezel Akay tarafından remix yapılan sözler daha sonra Haluk Bilginer'in Oyun Atölyesi tarafından yeniden yorumlanmıştı. 👇

Haluk Bilginer'in Oyun Atölyesi'nden Cübbeli Remixi: 'Öp Beni Yala Beni Yut Beni Şap Beni Manyak Manyak İşler'

İşte o remix şimdi de Gonca Vuslateri'nin dans müziği oldu: 👇

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
07.01.2022

aşırı iticisin ya öf

08.01.2022

Kedi bile senden akilli mk, ne yapiyor bu manyak diye bakiyor.

08.01.2022

Saçmalık! O bir hoca seversin ya da sevmezsin. Ki ben sevmediğime rağmen şu yapılanlara destek çıkamam, çıkan olursa onu da anlayamam. Afedersiniz hiçbir vasfı olmayan şu kadın; hocanın verdiği vaazla dalga geçiyor, dans ediyor onedio editörü paylaşım yapıyor ve onu destekleyenler oluyor. Yazık... Sanıyorsunuz ki bu dünya size kalacak. Ne olursa olsun, özgürlük diyordunuz şimdi bir hocayla dalga geçince sizin yaptığınız ne oldu? Onedio editörü her şeyi desteklersiniz lgbt haklarından, özgürlüklerden bahsedersiniz, peki ya Gonca Vuslateri'nin yaptığı bu paylaşımı da yanlış bulsanıza! Doğru, sizin için özgürlük, dinin olmadığı, ahlakın olmadığı her yer.

Duyar kasmayı bırakalım, kimsenin inancı ile dalga geçme yok, Cübbeli Ahmed remixi kendisi bile beğenmiş, kraldan çok kralcı olmayalım. Hem velev ki kamusal alanda olan herkes ve her şey ile hiciv, satir yapılabilir. Kimsenin dokunulmazlığı yoktur. Cübbeli en azından nispeten biraz sempatik olanlardan, başka radikal sünni İslamcılarıdan uzak duruyor sıradan halk zaten, mesela Şenocak gibi.

TÜM YORUMLARI OKU (16)