Gol Sevincinde Bulunan Galatasaraylı Futbolcular Tepkilerin Odağında

Galatasaray geçtiğimiz akşam Avrupa Ligi'nde Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'le karşılaştı. 3-3'lük sonuç Kiev ekibinin lig aşamasında aldığı ilk puan olarak tabloyla yansıdı. Galatasaray cephesinde kadro genişliği, Muslera'nın performansı ve 3-1'den geriye düşülmesi gibi pek çok olay tartışılırken Kartalkaya Yangını nedeniyle Kievli futbolcuların gol sevincinde bulunmamalarına karşın Galatasaraylı futbolcuların yaptığı gol sevinçleri pek çok kişinin dikkatini çekti.

Rusya işgali nedeniyle zor günler geçiren Ukrayna ekibi Dinamo Kiev temsilcimiz Galatasaray'la berabere kaldı.

Dinamo Kiev futbolcusu Kristian Bilovar ise maç sonu şu açıklamalarda bulunduğu öne sürüldü.

'Türkiye’de yaşanan yangın faciası için üzgünüm gollere sevinmek çok içimizden gelmedi. Türk halkı için üzgünüm.'

Kievli futbolcuların gol sevincinde bulunmaması takdir gördü ancak...

Abdülkerim Bardakçı ve Yunus Akgün'ün gol sevinçleri de eleştirildi.

Tepkiler şu şekilde...

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Siz ne düşünüyorsunuz?

twitter.com

İlginizi çekebilir;

Okan Buruk Takımdaki Formsuzluğun Sebebini Fikstüre Bağladı
Fenerbahçe Kongre Üyesi Rıfat Doğan’ın Eşi ve Kızı Otel Yangınında Hayatını Kaybetti
Galatasaray Taraftarını İkiye Bölen Konu: Muslera ile Yollar Ayrılmalı mı?
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
Bilim İnsanları Açıkladı: Mars, Bilinenden Çok Daha Uzun Süre Yaşanabilir Olabilir
Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
YORUMLAR
22.01.2025

keşke Kiev 4.golü bulsa idi. yine de beraberliği yakaladıkları için ve duyarlılıkları için kendilerini tebrik ederim. Galatasaray için diyecek hiçbir şeyim yok. klasik, sinir bozucu bir takım olmasından başka.

Fenerli Detected!

22.01.2025

vicdan sahibi olmak bu zamanda çok zor. gs yöneticilerinin maç öncesi uyarıda bulunması gerekirdi. ama nerede o vicdan sahibi yöneticiler.

22.01.2025

oyuncunun kendi aklı yok mu illa bi çobanın gütmesi mi gerekir? yazık vallahi

22.01.2025

Gördüler sevinmeyi.. Helal olsun Kiev'e...

TÜM YORUMLARI OKU (12)