Gökhan Zan, TİP'in Hatay Belediye Başkan Adayı Oldu İddiası! Adayın İsmi Yarın Duyurulacak

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde en fazla zarar gören iller arasında yer alan Hatay'da depremin yaralarının sarılmasında aktif rol oynayan eski milli futbolcu Gökhan Zan'ın TİP'ten Hatay Belediye Başkan Adayı olacağı iddia edildi.

KRT TV yazarı, gazeteci Hasan Basri Akdemir iddiayı 'Gökhan Zan Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. PM kararı alındı. Gökhan Zan kabul etti. Yarın resmi açıklama yapılacak.' ifadeleriyle duyurdu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Zan'ın adaylığıyla ilgili iddialara ilişkin TİP kanadından henüz resmi açıklama gelmezken, sosyal medyadan aday ismi verilmeden '12 Şubat Pazartesi günü (yarın) saat 11.00’de İstanbul İl Başkanlığımızda milletvekillerimizin katılımıyla Hatay İttifakı’nın Büyükşehir Belediye başkan adayını kamuoyuna açıklayacağız.' paylaşımı yapıldı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
11.02.2024

İYİ Parti’den TİP’e mi? Vay arkadaş.. Tüm düğmelere basmak bu olsa gerek.

11.02.2024

Muhalefet partilerin stratejileri çok yanlış, hiçbiri malum oluşum kadar iyi çalışmıyor aday çıkarma, reklam ve projeler konusunda. Diğerleri yalan bile olsa bir şekilde yürüyor ve buna inandırıyorlar manipülasyon güçlerini kullanıyorlar belki de. Seçime kalmış şu kadar zaman daha doğru dürüst reklam yok, söylev ve proje yok. Aday bile belirsiz şunu erkene çekip halk içine karışsalar beklentileri karşılayacaklardır ama o da yok. Gerçi zaten hepsini bı seçim zamanı görüyoruz, neyse.

11.02.2024

Önce Meral Akşener dwt etti "siyasi sebep olmadan sesini duyurmak için mv ol" dedi ama Gökhan Zan "ben chpliyim teklif için teşekkür ederim" diyip geri çevirdi.Meral hanım Kemal beyle konuşup chp den aday gösterdiler ama ertesi gün chp kendi içinde Gökhan beyin adaylığını iptal etti.Bunun üzzerine İyi partiden mv adatı oldu.Detaylar için fatih alyatlı ile yaptığı konuşmayı izleyin bence...Gökhan Zan Tip'e geçmekle harika bi karar verdi...Destekliyorum

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ