Gökhan Zan Milletvekili Adayı Oldu! Partisini Seçti

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki depremin ardından Hatay'dakilerin sesi  eski futbolcu Gökhan Zan'ın İYİ Parti'den milletvekili adayı oldu.

Gökhan Zan ve eşi Müge Uzun'a parti rozetlerini Meral Akşener taktı.

Zan, İYİ Parti kürsüsünden şunları söyledi:

'Sayın Genel Başkanım, değerli misafirler... Tabii ki heyecanımı bağışlayınız lütfen. Ünal hocam da aramızda. Kendisini saygıyla selamlıyorum. Medeniyetin topraklarından Hatay'dan geliyorum. Hatay insanları toplumu, kendi tırnaklarıyla sırtından yükü eksik etmeyen her seferinde küllerinden yeniden doğan memleketin çocuklarıyız biz. Ata'mızın bize son armağınıdır, göz nurudur Hatay. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi; 'Hatay benim şahsi meselemdir'. Bundan sonra Hatay hepimizin, 84 milyonun şahsi meselesidir.'

Hatayspor'un eski antrenörü Gökhan Zan, Hatay'da depreme yakalananlar arasındaydı. Zan depremin ilk anlarından itibaren sosyal medyadan gözyaşlarıyla yardım çağrıları yaptı.

Deprem bölgesindeki yardım çağrıları ile gündemde olan eski futbolcu Gökhan Zan, İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Meral Akşener, Hatay’daki çatırkent ziyaretinde eski milli futbolcu Gökhan Zan ile karşılaştı: "Ay oğlum benim, sen bizi ayağa kaldırdın. Çok insanın kurtarılmasına vesile oldun. Allah bin kere razı olsun senden..."

Teknik direktör Ünal Karaman'ın da İYİ Parti'den Konya Milletvekili aday adayı olduğu belirtildi.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
22.03.2023

Hayırlısı olsun diyelim. AKP'den aday olup meclise giren eski sporcular gibi olmasınlar da, biz oyumuzu verdiğimize pişman olmayalım.

22.03.2023

akp ye oy her zaman pişmanlık

Adamın yüzüne bakınca benim gözlerim doluyor. Acısı yüzünden gözlerinden okunuyor:(

22.03.2023

Millete vekil olmayı hak edecek ender karakterli insanlardan biri. Depremde yaptıkları unutulmayacak, her zaman hatıramızda yeri olacak. Gerçek bir 'insan' gerçek bir 'yurttaş'

TÜM YORUMLARI OKU (17)