Gökhan Zan, Habertürk Yayınında Hatay'ı Anlattı: Stüdyodaki Herkes Gözyaşlarına Boğuldu

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 olan iki büyük depremin çok geniş bir alanı etkilemesinin ardından binlerce bina yıkıldı. 10 ilin etkilendiği deprem felaketinden sonra yıkılan binalarda hayatımızı kaybeden vatandaşlarımızın sayısı ise 9 bini geçti.

Depremin büyük bir yıkıma neden olduğu illerimizden birisi de Hatay'dı. Hatay'a yardım ekiplerinin gelmesi, arama kurtarma çalışmalarının artırılması için var gücüyle çabalayan eski futbolcu Gökhan Zan'ın da yardım çağrıları sık sık gündeme gelmişti.

Hatay için yardım çağrılarını gözyaşları içerisinde sosyal medya aracılığıyla insanlara duyuran Gökhan Zan'ın kullanılmayı bekleyen iş makineleri paylaşımı ise çok konuşulmuştu.

Gökhan Zan da Paylaşıp İsyan Etti! Koordine Edilmeyi Bekleyen İş Makinesi Kuyruğu Gündem Oldu

Enkaz altındaki vatandaşlarımız için çağrılarını sık sık yenileyen Gökhan Zan, enkazdan kurtarılan vatandaşlarımız için de gereken malzemelerin bölgeye gönderilmesi için Habertürk'te Fatih Altaylı'nın programına canlı olarak bağlandı.

Gökhan Zan en önemli şeyin çadır ve beslenme ihtiyaçlarının olduğunu söyleyerek, bölgede yaşadıklarını, şahit olduğu şeyleri anlattı.

O anlarda stüdyodakilerin gözlerinden yaş geldi: 👇

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
08.02.2023

Murat Bardakçı hariç. Telefon kapandıktan 5 dk sonra "koordinasyon sorunu kalmadı" dedi.

08.02.2023

Konuşmanın devaminda çok çok çok dikkat cekici bilgiler verdi neden yayinlamadiniz. Esas burdan sonrasi onemliydi ayrica insanlar yağma yapmiş diyorsunuz pardonda bir yardim mi gitmişte insanlar faydalansin boş haber vermeyin haberin gerisini verin

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ