Gökhan Özoğuz Seçim Sonuçlarıyla İlgili Yaptığı Yorumlara Sert Tepkiler Gelince Lafını Esirgemedi

Türkiye'nin heyecanla beklediği seçimler sonuçlandı. Herkes gibi Gökhan Özoğuz da fikirlerini paylaştı ancak beklemediği sert tepkilerle karşılaşınca ortaya ilginç diyaloglar da çıktı.

Heyecanla beklenen 31 Mart 2019 yerel seçimleri neredeyse tamamen sonuçlandı. Ünlüler de seçimle ilgili hislerini sosyal medya hesaplarından işte böyle paylaştılar.

Onlar da Seçim Sonuçlarını Dört Gözle Bekledi! Sabaha Kadar Olan Biteni Takip Eden Ünlülerden Kutlama Mesajları

Bu paylaşımlardan en dikkat çekenleri de Athena grubundan tanıdığımız Gökhan Özoğuz'a aitti.

Özoğuz ilk önce Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu'nun zaferini kutladı.

Tunceli Belediyesi paylaşımı için tepki verenlere de cevabı böyle oldu

Özoğuz daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı böyle tebrik etti.

Ve tabii bu paylaşıma gelen tepkiler de vardı. Gökhan Özoğuz, yine düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

Hatta çok daha sert tepkilerle karşılaştı ve yine kendi tarzıyla cevaplar verdi. İşte o mesajlaşmalardan bazıları:

Gökhan'ı sakinleştirmeye çalışanlar da oldu...

Ve Gökhan Özoğuz'un konuyla ilgili attığı son tweet de bu. Bakalım ne gibi gelişmeler yaşanacak?

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Kulis Bilgisi Sızdı: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bu Kez de Milletvekillerini Fırçaladı
YORUMLAR
01.04.2019

Kürdüm, Akp'ye oy verince ''kürt kardeşim'' Chp'ye oy verince ''terörist'' oluyor, hiç bir şey yapmasam, devletime katkı sağlayacak işler yapsam ve vatansever olsam bile faşistler tarafından dışlanıyorum, dışlanıyoruz. Yani; bir siktirin gidin artık.

01.04.2019

kardeşim Türk dogmus ama irklara dinlere masal olarak bakan biri olarak söylüyorum Kürt de doğsam aynısını derdim bu topraklarda Kürtler Türkler birlikte savasti, ülkeyi birlikte el ele kurdu, eşit derecede emegi hakki var, bu akpli mhpli comarlara bakmayin bunlar yarin tayyibi bahceliyi de satacak eski peygamberleri fethullaha yaptiklari gibi, bunları ciddiye almayin huzurunuzu bozmayın onlara göre akpli olmayan herkes terorist

01.04.2019

akp-mph'nin 3 dönemdir kale olduğu bir ilçeden yazıyorum. % 53 lie chp ezip geçti. ezmek diyorum çünkü burada chp ortalaması 20'yi geçmez. sebep ne midir? son 10 gün kala caddelerde kortej şeklinde uygun adım koro halinde hainlik ile damgalamanız insanları. ya allah bismillah diyorsunuz, ulan müslümanım. şehitler ölmez diyorsunuz, ulan sülalemde 2 şehit var. hdpkk-chp elele diyorsunuz, ulan ilçede hdp'nin kendi adayı var chp'den ayrı. neyle suçluyorsunuz ulan? kabak gibi bir tepki oyu patladı suratlarına. bildiğim çok akp'li mhp'li var aklıselime dönen son günlerde. yaşadığım ülkede sırf kendisine oy vermiyorum diye beni hainlikle suçlayacak adamın götünden kan alınır normalde, iyi yine sandıkta hesap gördük. yalnız tekrarı olursa bu hain laflarının bu sefer işin rengi değişecek, kan dökülecek. şimdi ikileyin ve hiç hainlik yapmadığım, oslo'yu alkışlamadığım, fetö ile aynı yatağa girmediğim kendi ülkemde bana vatanseverlik taslamayın.

01.04.2019

Ulan şerefsiz çomarlar, HDP ile kol kola, Şivan Perwer ile miting yapan kimdi ha söylesenize? ya siz ne kadar yavşak, ne kadar dönek, ne kadar utanmaz varlıklarsınız ya? dün koyun koyuna yattığınız adamlar ile bugün kanlı bıçaklısınız. Milliyetçiliği ayaklar altına alan, Dolmabahçe'de mutabakatlar imzalayan, Kürtlere bilmem kaç türlü vaatte bulunan kimdi peki? şimdi bozuk plak gibi aynı boku zırvalayıp duruyorsunuz. Adama HDP'liler oy verdiyse ne yapsın, sandığı açıp teker teker zarfları mı yırtsın amip beyinliler?

TÜM YORUMLARI OKU (49)