Gökhan Çıra ile Boşanan Selin Ciğerci Neden Ayrıldıklarını ve Mal Paylaşımını Nasıl Yaptıklarını Anlattı

Geçtiğimiz cuma günü 2 yıllık eşi Gökhan Çıra ile tek celsede boşanan Selin Ciğerci, bu sabah canlı olarak telefonla bağlandığı 2. Sayfa programında olayların perde arkasını anlattı. Neden boşandıklarını ve mal paylaşımını nasıl yaptıklarını tek tek anlatan Selin Ciğerci, 'Yaptığımız mal varlıklarını da uygun bir şekilde bölüştük. Hayatı bölüştük, arabalar benim umrumda değil ki... Para her zaman kazanılır.' dedi.

Magazin gündeminin hiç kuşkusuz en tartışmalı çiftlerinden biri olan Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci'nin geçtiğimiz günlerde boşanacakları iddia edilmiş ve herkesi şaşırtmışlardı.

Çünkü evlenmelerinden bu yana birçok kez skandala karışmalarına rağmen hep birbirlerini desteklemişler, 'artık boşanırlar' herhalde dediğimiz olaylarda bile birbirlerine arka çıkmışlardı.

Size burada da bahsetmiştik. 👇

Magazin Gündeminden Düşmeyen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Çifti Boşanıyor!

Bu haberlerin ardından birkaç gün geçti ki gerçekten de boşandılar.

Boşanmaya bile birlikte gelip birlikte döndüler. Herkes bu hızlı boşanmanın altında bir şeyler aramaya ve 'kesin bir şey dönüyor' demeye başlamıştı. Kerimcan Durmaz bile 'Dert etmeyin, mutlaka planlı bir şeydir' demişti. Öte yandan biliyorsunuz ki Deniz Akkaya asla nefes almadan bu çifti karalıyordu.

👇

Parayı Bölüşerek Boşandılar! Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'dan Ayrılıklarının Ardından İlk Açıklama Geldi

Fakat kafalardaki asıl soru, neden ayrıldıkları ve mal paylaşımının nasıl olacağı yönündeydi.

Derken Selin Ciğerci bugün bunun açıklamasını da yaptı.

Selin Ciğerci, telefonla bağlandığı 2. Sayfa programında eski eşi Gökhan Çıra ile mal varlığını nasıl bölüştüklerini anlattı. Gökhan Çıra ile hayatlarını ikiye böldüklerini söyleyen Ciğerci, "Tüm taşınmazları ikiye böldük. 5 şirketten birinde Gökhan'la çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Bugün TV8 ekranında başlayan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Selin Ciğerci, evliliğinin ihanet yüzünden bitmediğinin altını çizerek 'Sürekli evde ve işte birlikteydik. Böyle olunca sorunlar yaşamaya başladık. Bir süredir evliliğimizi kurtarmaya çalışıyorduk. Şunu söyleyebilirim mutlu bir şekilde evlenmiştim, mutlu bir şekilde ayrıldım. Geçen sene markama kaç milyon teklif edildiğini biliyorsunuz. 18 milyon euroya katarlılar satın almak istedi. Ama ben kabul etmedim. Yarın öbür gün çocuklarım olursa şirketimi onlar devam ettirsin istiyorum. Gökhan'la aldığımız taşınmazlarımız oldu bunları da bölüştük. İlişkimizi reklam için kullanmadık. Hayatı ikiye ayırdık arabalar benim umurumda değil' dedi.

"Sabah 'günaydın aşkım' diye mesajlaştık, akşamına boşanma kararı aldık."

'Biz sabah kalkıyoruz, aynı yerde iş yerindeyiz, akşam aynı evdeyiz... Gün içinde işle ilgili bir şey oluyor, birikiyor... Böyle tatsızlıklar insan hayatında oluyor. İlk boşanan da ben değilim. Herkes sinirli şu an. Gökhan biraz agresif bir adam. Şiddetin ş'si asla yok. 5 dakika sonra dünyanın en mutlu insanı. Bu onun karakteri. İlk tanıştığım zaman da sinirliydi ama iş için içine girince, sorumluluklar büyüdü... Daha fazla sinirli olabiliyor, daha gergin olabiliyor. bu da ilişkimize yansıdı.'

"Şu an bir evim yok, arkadaşlarımda kalıyorum. Benim evim bitmeyen bir tadilat içinde."

Gökhan Çıra ile yurt dışında evlat edinme planları olan Selin Ciğerci, bu konu hakkında da konuştu.

'5 tane şirketin bir tanesinde Gökhan'la birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu paralar kazanırken o da vardı her şey hakkı. Benim hayatım işten ibaret. İçime attım o gece her şeyi. Beni tek üzen şey çocuk planlarımızdı. Biz evlat edinmeyi düşünüyorduk ama maalesef ayrıldığımız için olmadı. Tüm dünya üstüme gelse ben hayalimin peşinde koşacağım. Kimse engel olamayacak. Gökhan'ın hayatına biri de girebilir. Herkes mutlu olsun.'

Bakalım, ilerleyen günlerde neler yaşanacak? Tekrardan barışırlar mı dersiniz?

Gelişmelerin takipçisiyiz!

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Euroleague'de Üst Üste İkinci Kez Şampiyonluğa Ulaştı!
Gerek Var mıydı? Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisinin İlk Sergisi İçin Verdiği Pozlar Büyük Tepki Çekti!
CHP’li Belediye İptal Etti: 3 Gazeteye Yıllık Yaklaşık 500 Bin Lira Ödeniyormuş
YORUMLAR
13.09.2021

ne kadar da medeni bir ilişki gözlerim yaşardı :)))

13.09.2021

Gökhan dövmüş demekki öyle anladım :(

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ