Gökçen Gökçebağ Yazio: Git Tıraş Ol Behzat Ç!

Maradona malum Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Sayesinde Tanrı'nın elini görmüş olduk.

Bu el insanoğlunun kaypaklığını da gözler önüne serdi. Tabii olacağı bu, Tanrı'nın nesi bizi bulsa illa ki bizim kusurlarımız açığa çıkacak.

Bu el dünya şampiyonluğunu finalini İngiltere’nin elinden aldı. Biz de bayılırız ya böyle cambazlıkla hak yiyenlere, manzaraya Tanrı’nın eli deyip geçtik; içimizdeki şeytanı dinledik. Dinlemekle de kalmayıp, bir de hayranlık besleyip övdük. Yahu adam hakemi kandırmış, hileyle şampiyon olmuş bunun övülecek bir tarafı var mı?

Mafya filmleri izleriz, onlara hayranlık duyarız. Sağda solda racon keseriz. Bize sunulan bu dünyadaki insanlar gibi giyiniriz, dinledikleri müzikleri dinleriz. Onun burnunu kırdım, şunun kolunu arkasından çevirdim diye anlatırız. Bizden korkulsun isteriz. Bu dünya kurtlar sofrasıdır, biz de kurban olmamak için kurban etmek zorundayızdır. Kendimizce adalet dağıtmak isteriz. Mertlik taslarız.

Televizyondaki her iki diziden biri mafya hikayesi.

Sürekli racon kesiliyor. Bu dizilerin sonu da gelmiyor. Demek ki toplumda mafyanın yeri ayrı. Mafya bir yana, dünya bir yana. Ha polisiye derseniz yıllardır

'Arka Sokaklar' var.  Ama buradaki polislerin de mafyadan farkı yok. Hepsinde bir karış surat, bir memnuniyetsizlik… “Bırak kardeşim o zaman mesleği” diyesi geliyor insanın. On yıldır aynı nemrut suratlar. Biri gelir biri gider aynı surat. O Behzat Ç. nedir öyle? Bir karış sakal, saçlar ensede yağ içinde. Ağzında her iki lafından biri “la”, “be”. Herkese tepeden bakıyor. Git bir tıraş ol be kardeşim!

Instagram

Twitter

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
03.12.2020

Önce Behzat Ç. yi izleyelim..... Derinliğini ve irdelediği olayları anlayalım..... Sonra yorum yapalım.... Behzat Ç. sakaldan çok daha ileride... .... 🤪

Pasif Kullanıcı
03.12.2020

dünyanın en yüzeysel içeriği kategorisinde bi sıkımlık ipana kazandın tebrik ederim. polis mafya futbolcu üçgeni mi bu? susurluk part 2 mi? eğer sen behzat ç. izlerken hırpani görüntüyü en dikkate değer detay olarak bulduysan, sana toz pembe dünyandan çıkmanı tavsiye ederim.

olum sen biraz geç kaldın behzat ç. yi izlemek için ve olay sakal değil amınoğlu tüm olayları o karıştırıyor o olmasa sanki orda cinayet çözülcek zaten şahsiyet sayılmazsa en iyi türkdizi/filmleri arasında 1. sırada top250 de 72. galiba ve final olmasını tek sebebi hükümetin işine gelmemesi ve son olarak ONEDİO HERKESE YAZARLIK VERME MK

TÜM YORUMLARI OKU (10)