Gökçek, 'Kaçakçı' Diyerek Paylaşmıştı: Kendi Döneminde İşe Alındığı Ortaya Çıktı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kaçak sigara operasyonunda bir ABB çalışanının gözaltına alındığını duyurdu. Gözaltına alınan kişinin Gökçek döneminde işe alındığı ortaya çıktı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kaçak sigara operasyonunda bir ABB çalışanının gözaltına alındığını duyurdu.

Yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Gökçek, '“Kaçakçı ‘Ben Kılıçdaroğlu müsaade ettiği için yaptım’ derse Kılıçdaroğlu ayvayı yedi…” ifadelerine yer verdi.

Gökçek'in döneminde işe alındığı ortaya çıktı

Gökçek'in yaptığı paylaşımı alıntılayan ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, bahsi geçen kişinin Gökçek’in belediye başkanı olduğu dönemde işe alındığını belirterek “Gökçek'in, bahsettiği ABB çalışanını 2016 yılında, bizzat kendisinin döneminde işe aldırdığı tespit edildi. Adli mercilerin, bu personelin işe alım süreci ile ilgili Gökçek'in ifadesine başvurmalarını talep ediyoruz” dedi.

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Ekrem İmamoğlu’nun Roma Çıkarması: 73 Kişilik Kafile Lüks Otelde Konaklamış
YORUMLAR
24.10.2022

AKP'lilerin ar damarı öyle bir yarılmış ki, ideolojileri ile mimlenmiş ne kadar pislik varsa başkalarına atmaya çalışıyorlar. Bunu yaparken kendileri bile inanmıyor.

24.10.2022

bir insan daha ne kadar rezil olabiliyor diyorum her seferinde kendi rekorlarını kırıyorlar..

24.10.2022

İrezil olmalara doyamadın Melih Gökçek....🤣

TÜM YORUMLARI OKU (14)