Göğüs Dekoltesinin Fazla Olduğu İddiası ile Restorana Girişi Engellenen Fenomen İsyan Etti

TikTok fenomeni Polska Babinks dekoltesi yüzünden bir restorana giremedi. Paris'te geçtiğimiz günlerde dekoltesinin fazla olduğu iddiası ile restorana alınmayan fenomen o görüntüleri paylaşarak isyan etti.

TikTok'ta 700 bine yakın takipçisi bulunan fenomen, restorana alınmadığı anları paylaştığı videosu 4 milyona yakın izlendi.

Görüntüler Polska Babinks, arkadaşlarıyla birlikte restorana doğru yöneldiği sırada kendilerini kapıda karşılayan bir yetkili görülüyor.

İlk başta restorana alınmayan fenomen ve arkadaşları, daha sonra ise olayı kaydedebilmek için geri dönüp, kendilerini restorana almayan yetkiliyi kameraya kaydettiler.

Görüntülerde içeri girmeyen Polska Babinks ve arkadaşları, kapıda yetkili ile tartışıyorlar: 👇

O görüntüleri TikTok'ta paylaşan Polska Babinks isyan ederken, görüntüleri izleyenler de böyle bir şeyin nasıl mümkün olduğu konusunda restoranı sert bir dille eleştirdiler.

Bazı kişiler ise restoran sahibinin ya da yetkilisinin, restorana kimin girip giremeyeceğini seçme hakkı olduğunu savundular.

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı
YORUMLAR
04.11.2022

982 metre öteden kamerayı çalıştırmasıyla amacının ne olduğu belli olan, prim peşindeki küçük bir teşhirci... Türkiye'de olsa feminikler ayaklanırdı, dükkan sahibinin ne yobazlığı kalırdı ne erilliği. İnek memesine benzeyen memelerini ağzımıza sokmana tahammül etmek zorunda mıyız?

04.11.2022

lan yorumlarına baktım hep kadınlara laf etmişsin belli ki hayatında kadın falan yok çenene vurmuş.. kadın memelerini agzına sokmak istese uçarak gidersin amk..

04.11.2022

bazı lüks restoranlar türban takan kişileri bazıları aşırı açık kişileri almazlar bir yerde okumuştum restoran müşterisini tercih edebilir diye.

04.11.2022

Bu arada bir şey söyleyeyim, dekolte ile ilgilenen erkekler için genelde aşağılayıcı konuşurlar ama kadınlar da aşağı yukarı, erkekler kadar olmasa da dekolteye karşı savunmasızlar. Erkek fiziği ve giyimi buna çok müsade etmiyor sadece. Düzgün bir vücudu olan erkeğin doğru yerde ve ölçüde vereceği frikiğe bakarlar. Bizi geçtim kendi hemcinsleri için bile dikkat çekici olduğunu sıkça söylüyorlar zaten, boşuna da erkeklerin götüne, orasına burasına bakmıyorlar. Videodaki abla da kendi de biliyor gayet ne yaptığını, herkes biliyor zaten. Sadece makul sınırlar dahilinde kabul görüyor toplumca. Alınmalı mı alınmamalı mı net bir şey söyleyemiyorum, dekolte normalde gizem yaratır derler fakat burada daha agresif bir durum var açıkça.

04.11.2022

Vücudu güzel olan erkeğin göğüsleri hep dikkat çekicidir. Erkekler bunu kabul etmek istemezler o ayrı bir mevzu. Döş kısmında halıfleks serili değilse ve göğüsleri spor yaptığı için belirgin ise ona bakmayacak kadın tanımıyorum ben. Çevremde hetero kadınların yanı sıra homo kadınların bile çok kez baktığına hatta bazılarının iç geçirdiğine şahit olmuş bir insanım. Dolayısıyla erkekler ne kadar kabul etmeseler de dekolte sadece kadında değil erkekte de çok sıkıntılı bir şey he bunu fırsata çeviren her cinsiyette de çok var ama tabii bir dekolte var diye kadınlara erkeğe, erkeklere de kadına yapıyor diyemem tabii ki...

TÜM YORUMLARI OKU (30)