Göç Eden Bir Leyleğin İstanbul Semalarında Silahla Vurulduğu Ortaya Çıktı

Göç zamanı gelen leyleklerin yolculuğu yarım kaldı. İstanbul semalarındaki bir leyleğin 'silahla' vurulduğu ortaya çıktı. Leyleğin durumu ise kritik.👇🏻

Ağustos ve Eylül aylarında göç yolculuklarına başlayan leyleklerin 'çeşitli sebeplerden ötürü' göçlerini tamamlayamıyor.

Sıcak bölgelere göç eden leylekler elektrik direklerine çarparak hayatlarını kaybedebiliyor. Göç yolculuğuna olan bir leylek ise Arnavutköy'de silahla yaralanmış bir şekilde bulundu.

Kanadı kırılan leyleğin tedavi altına alınmasına rağmen durumunun kritik olduğu belirtildi.

İstanbul Arnavutköy'de mahalle sakinleri tarafından yaralı halde bulunan leylek, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi'nde tedavi altına alındı.

Silahla yaralanmaya bağlı olarak leyleğin kanadında açık kırığı olduğu tespit edildi.

Leyleğin şu anda uçamadığı ancak ilaç tedavisinin devam ettiği belirtildi. Tedaviye yanıt vermesi durumunda önümüzdeki dönemde göç edebileceği kaydedildi.

👇🏻

İlginizi Çekebilir

Düğün Videosu Paylaşılan Bir Çiftin Yaşları Sosyal Medyada İnfial Yarattı
Hesap Fazla Gelince Çareyi Tuvalete Gidiyormuş Gibi Yapıp Kaçmakta Buldu
Sonunda Bu da Oldu: İstanbul'da Bir Vatandaş Çırılçıplak Bir Şekilde Sokaklarda Dolaştı

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
19.08.2023

Şiddeti kültür haline getirmiş orospu çocuklarına yaptırım uygulanacağına ülkedeki aklı selim insanlar hedefte olduğu için daha fazla cesaret alıyor bu sadistler.

19.08.2023

Talihsiz Leyleğin tek suçu, hayvanlara zulüm edilen yanlış coğrafya'ya göç etmiş olmak. Uçan kuşa bile huzur vermiyorlar.

19.08.2023

Lanetlenmiş topraklar başka bir şey demiyorum.

19.08.2023

Sen nerelerden, ne zorluklardan geç gel başına bişey gelmesin, dünyanın en güzel şehirlerinden birinde vurul. Silahı kendi *ötüne sokup patlatsa çok hoş olmaz mı?

19.08.2023

Bu haberin içeriği ile ilgili olmadığını biliyorum ama siz değindiğiniz için yazmak istedim. Dediniz ki: "Dünyanın en güzel şehirlerinden birinde..." İstanbul'un, dünyanın en güzel şehirlerinden biri olduğu söylemini çok fazla duygusal ve gerçeğe çok aykırı buluyorum. İstanbul'dan boğazı çekip alın geriye hiçbir şey kalmaz. Kaldı ki, boğaz görünümü olan düzinelerce şehir var.

TÜM YORUMLARI OKU (19)