Göç zamanı gelen leyleklerin yolculuğu yarım kaldı. İstanbul semalarındaki bir leyleğin 'silahla' vurulduğu ortaya çıktı. Leyleğin durumu ise kritik.👇🏻
Göç zamanı gelen leyleklerin yolculuğu yarım kaldı. İstanbul semalarındaki bir leyleğin 'silahla' vurulduğu ortaya çıktı. Leyleğin durumu ise kritik.👇🏻
Sıcak bölgelere göç eden leylekler elektrik direklerine çarparak hayatlarını kaybedebiliyor. Göç yolculuğuna olan bir leylek ise Arnavutköy'de silahla yaralanmış bir şekilde bulundu.
İstanbul Arnavutköy'de mahalle sakinleri tarafından yaralı halde bulunan leylek, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi'nde tedavi altına alındı.
Leyleğin şu anda uçamadığı ancak ilaç tedavisinin devam ettiği belirtildi. Tedaviye yanıt vermesi durumunda önümüzdeki dönemde göç edebileceği kaydedildi.
Şiddeti kültür haline getirmiş orospu çocuklarına yaptırım uygulanacağına ülkedeki aklı selim insanlar hedefte olduğu için daha fazla cesaret alıyor bu sadistler.
Talihsiz Leyleğin tek suçu, hayvanlara zulüm edilen yanlış coğrafya'ya göç etmiş olmak. Uçan kuşa bile huzur vermiyorlar.
Sen nerelerden, ne zorluklardan geç gel başına bişey gelmesin, dünyanın en güzel şehirlerinden birinde vurul. Silahı kendi *ötüne sokup patlatsa çok hoş olmaz mı?