Gmail Artık Outlook, Hotmail ve Yahoo Hesaplarına da Destek Veriyor

Kendi resmi blogu üzerinden açıklama yapan Gmail, bundan sonra popüler diğer posta servislerini de destekleyeceğini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde 1 milyar kullanıcı barajını aşan Gmail, kullanıcı sayısını daha da artıracak bir hamle ile gündeme geldi. Resmi blogu üzerinden açıklama yapan Gmail, bundan sonra kendi posta servislerinin yanı sıra OutlookHotmail ve Yahoo uzantılı postalara da destek vereceğini resmen duyurmuş oldu. Bu haberini bir de video ile süsleyen Gmail, spam mailleri filtreleme gücünü ön plana çıkarmış. Bu yeni özelliği de Gmailify adı verilmiş.

Buna göre Gmailify özelliğinden yararlanan kullanıcılar, gelen kutusu organizasyonları, spam koruma ve Google Asistan kartları gibi özelliklerden Google müşterisi olmadan da kullanabilecekler. Şu an Google'ın Android uygulaması ve Web servisi üzerinden işleme koyulan bu özellik, ilerleyen günlerde daha fazla posta servisini bünyesine katacak. Ancak diğer posta hesaplarını Gmail altında kullanmak için elbette bir Gmail hesabınız olması gerekiyor. Gmail hesabınız ile giriş yaptıktan sonra 'Hesapları Bağla' seçeneğinden diğer postalarınızı bağlayarak Gmail'in bu hizmetinden yararlanabileceksiniz..

Günümüzde 'böyle bir işlev ne işe yarayacak' diye soranlar olabilir. Ancak bu hizmetin, kurumsal şirketlerde çalışanların gönlünde taht kuracak bir özellik olduğu söylenebilir. Şirketin yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
24.09.2021

Eğer üyelik kurmakta zorlanan arkadaşlar varsa resimli anlatan site var ordanda hotmail Kaydol nasıl yapılır ogrenebilirler www.htmailkaydol.com

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ