Giyimi Yüzünden Bir Kadına Taciz: 'Üstüne Başına Dikkat Et, Milleti Azdırıyorsun'

İddialara göre, Eminönü'nde bir kadına sözlü tacizde bulunan kişi, 'üstüne başına dikkat et, milleti azdırıyorsun' demiş. Emniyetteki ifadesinin ardından serbest kalan kişinin 'üstüne başına dikkat et, milleti azdırıyorsunuz. O..' dediği söylenirken, ifadesinde 'daha düzgün giyinmesini söyledim. O….. demedim' demiş. 

Twitter'da paylaşılan bir videoda ise, hangi hakla insanların kıyafetlerine karıştığı sorulan kişi, iyilik olsun diye yaptığını söylüyor...

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
02.07.2017

hanımefendiyi tebrik ediyorum benim geçtiğimiz hafta aynısı sarıyer'de başıma geldi. giydiğim şort yüzünden yaşlı bir kadın sağ bacağıma vurdu ''kapat şunu bu ne'' gibi sözler sarfetti yani kustu diyelim ve o andaki şokla videoya çekmek aklıma gelmedi sadece bana bir daha dokunursan polisi arıyorum dedim ve defoldu gitti yaratık. Umarım bida başıma gelmez ama artık tecrübeliyim direk ifşa ve şikayet!

02.07.2017

ayrıca bu karedeki yaratığın da haddini bildirirken yaptığı güzellemeler için ayrıca ağzına sağlık! hayvanlarımız baştacıdır hepsinin insana rağmen insana faydası vardır, bu yaratık ise oksijen israfı. Karşısında söyleyecek birileri dimdik ağzının payını verince nasıl da suspus oluyor! İşte o dik duracak mercii devlettir devlet!! adalet sosyal medyaya ve aklı selim vatandaşa kaldı

01.07.2017

Mantık süpermiş ya ilkokul mezunu olduğu için ahlak dersi(!) vermiş şerefsiz seni. He sana kaldı millete ders vermek. Kendisi eğitim görmemiş bide milleti eğitecek.

01.07.2017

Abi adam gerçekten bir süre sonra kendini savunmak için ben ilkokul mezunuyum ben cahilim dedi ya ben koptum orda

Pasif Kullanıcı
01.07.2017

lan dalsanıza şu pezevenge.o kadar toplanmışsınız çakın ağzına iki tane

Pasif Kullanıcı
01.07.2017

evet şu sikik guguk sistemi.oldu olacak kadını göz altına alsınlar hakaret etti diye(!)

TÜM YORUMLARI OKU (66)