Son dönemde sosyal medyada giydiği kıyafet yüzünden belli mekanlara alınmayan, işten çıkarılan pek çok kadınla karşılaşıyoruz. Modanın değişimi ve herkesin bunu kabullenememesi yüzünden olan bu durumlar dünyanın pek çok ülkesinde yaşanıyor. Bu olayların sonuncusu da Amerika'dan geldi.
Şimdi başkalaları benim giyimime karışamaz! Doğru bir cümle…ama sizde başkalarının tercihlerine karışamazsınız ..Adamın işyerinde kıyafet tercihine karışamazsın!
Yani kızın sokakta ne giydiği beni ilgilendirmez ancak. İş yerinde ne iş yaparsan yap biraz ciddi olunması gerekiyor. Garsonda olsan, temizlikçide olsan öyle, müh. olabilirsin farketmez.
Ay sıktı bu konu da haa.. moda oldu heralde böyle olaylarla millet cidden kendini afiş etmeye çalışıyor. Yeni kendini satma yöntemi de bu demek ki.. mağdurum ben mağdurum çok mağdurum mağdurum. 😂😂😂 ay sinir oldum. Bende bir kadınım neden böyle şeyler yaşamıyorum. Açık bir insanım. Şortta giyiyom, askılıda, crop top da… Üstelik Türkiye’deyim yaa.. Herkes çok kibar davranıyor. Hiç hakaret vs duymadım..