Gişede Umduğunu Bulamayan Marvel Filmlerinin Yönetmenleri Yeni Nesil İzleyicileri Çok Sert Eleştirdi

Avengers: Endgame'in yönetmenleri Anthony Russo ve Joe Russo, Marvel filmlerinin popülerliğini kaybetmesini kuşak farkına bağladı. Detaylar içerikte!

Hepimiz sinemada süper kahraman filmlerini izlemeyi severiz. Yedişen yetmişe herkes bu tür filmlerde hem aksiyona hem de eğlenceye doyar. Ama son dönemlerde bu filmlere olan rağbet epey bir azaldı.

'Iron Man' filmi 2008 yılında vizyona girdiğinden bu yana süper kahraman serisi gişede yaklaşık 30 milyar dolar kazandı. Ancak ardından gelen 'The Marvels', 'Eternals' ve 'Ant-Man ve Wasp: Quantumania' gibi bazı filmler gişede umduğunu bulamadı.

Disney+'ta yayınlanan Marvel dizileri de izleyenler tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu ve çok izlenmedi. Bu da Marvel Sinematik Evreni'nin finansal açıdan epey zorlanmasına neden oldu. Pek çok analist bunu izleyenlerin "süper kahraman yorgunluğu" yaşadığı şeklinde yorumluyor.

Peki sorumlusu kim ya da neydi? Independent'ın haberine göre Marvel'ın 2019 yapımı gişe canavarı filmi Avengers: Endgame'in yönetmenleri Anthony Russo ve Joe Russo Marvel filmlerinin popülerliğini kaybetme nedeninin "kuşak farkı" olduğunu iddia ediyor.

Games Radar'a konuşan Russo ikilisi yaptıkları açıklamada,

'İzleyicilerin medya tüketme biçimi değişti. Şu anda çok ilginç bir dönemden geçiyoruz. Bir geçiş dönemindeyiz ve toplum ne tür hikayeler isteyeceğini henüz tam olarak bilmiyor. Belirli bir tarihte sinemaya gitmeye alışkın bir neslin devri geçiyor. Artık yeni nesil şimdi istiyorum deyip her şeyi aynı anda tüketmek istiyor. Sonra hemen başka bir şeye geçiyor' diyerek topu kuşak farkına attı.

Bunlar da İlgini Çekebilir

'House' Dizisinin Başrolü, Tüm Zamanların En Popüler Dizisinin Geri Dönüp Dönmeyeceğini Açıkladı
Kuzuların Sessizliği Filminin Hannibal'ı Anthony Hopkins Bunca Yıl Nasıl Filmde Oynamayı Başardığını Anlattı
Uzaya Çıkacak! Alacakaranlık'ın Bella'sı Kristen Stewart'ın İlk Dizisindeki Rolü Belli Oldu

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
YORUMLAR
11.06.2024

ne alaka a.koym.. endgame 2019'da yayınlandı 5 senede nesil mi degişti? endgame'den sonra bir iki filmi hariç tutuyorum yaptıgınız projeler boktandı senaryoları kötüydü bunu da kabullenmeyi bilin.. son spider-man filmi niye coştu çünkü senaryo güzeldi ve eski spider-man'leri gördük vs vs yani olunca oluyor..

11.06.2024

Ya sizin hiç suçunuz yok... Paso woke culture dayayıp milletin bunu sevmesini istiyorlar. Arkadaş ben erkek-erkege dilli öpüşmeler görmek istemiyorum artık ya, ne izlesek içinde gay, anlamsız ırkçılık çıkıyor... Karakterlerin yarısı siyahi mesela, çok yapay ve zorlama duruyor. Siyahilere veya gay insanlara karşı olduğum için değil ama senaryoya uymuyor, çok yapay görünüyor... Siz de biraz daha bu gibi dertlerden kurtulup daha yaratıcı şeyler yapsanız daha iyi değil mi...

Ya kardeşim Stan Lee gittiğinden beri, dikiş tutturamıyoruz, senaryoların hepsini rezil ettik de anlayalım. Kuşak farkının arkasına sığının he canım.

TÜM YORUMLARI OKU (16)