Girişimcilik Ekosistemi Invest-Up Ankara Etkinliği ile Ankara’da Buluşuyor!

Girişimcilik ekosisteminin önemli isimleri Ankara TEKMER, LEAP Investment ve helo!’ tarafından düzenlenen Invest-Up Ankara’da girişimciler, yatırımcılar ve diğer pek çok ekosistem oyuncusu 30 Eylül’de Ankara TEKMER’de bir araya geliyor.

Yoğun bir katılımın olacağı etkinlikte, yatırım arayan girişimler de Türkiye’nin önde gelen yatırımcılarına sunum yapma fırsatı yakalayacak. Bu keyifli etkinliğe kayıt yaptırmayı ve sunum yapacak firmalar arasında yer almak için 25 Eylül tarihine kadar başvurunuzu iletmeyi unutmayın!

Kayıt ve başvuru linki: https://founderpath.co/event/invest-up-ankara/

Invest-Up Ankara’da sizi neler bekliyor?

Founder Session

Etkinlikte Türkiye’nin en başarılı startuplarının kurucuları da var! Aralarında Onedio kurucusu Kaan Kayabalı’nın da yer aldığı “Founder Session” ile girişimciler, başarı hikayelerini ve sırlarını aktararak girişimcilere yol gösterecek.

Investor Session

Türkiye’nin önde gelen yatırımcıları da bu etkinliğe katılım göstererek Ankara’da girişimciler ile buluşuyor! Türkiye’nin önde gelen yatırımcıları, yatırım dünyasındaki son gelişmeleri ve iç görüleri paylaşacak.

Government Session

Kamu kurumlarının önemli isimleri güncel devlet desteklerini aktararak, girişimcilerin faydalanabileceği ve başvurabileceği destekleri, teşvikleri ve programları anlatacak.

Pitching Session

Panellerin ardından ise sahne girişimcilerin! Pitching Session ile girişimciler, etkinlikte bulunan yatırımcılara ve tüm katılımcılara kendilerini tanıtarak ve girişimlerini anlatma fırsatı yakalayacak. Invest-Up Ankara sahnesinde sunum yapma fırsatını elde etmek için 25 Eylül tarihine kadar başvurunuzu iletebilirsiniz.

Etkinliğin sonunda ise önemli isimlerle networking fırsatı yakalayabileceğiniz ve ekosistemin diğer oyuncuları ile tanışabileceğiniz keyifli bir kokteyl sizi bekliyor!

Etkinliği düzenleyen, girişimcilik ekosisteminin önemli isimlerini yakından tanıyalım:

Ankara TEKMER - Ankara’nın Yeni Girişimcilik Hub’ı

Yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken Ankara TEKMER, bünyesinde düzenlenen etkinliklerle Ankara’nın girişimcilik hub’ı haline gelen bir teknoloji geliştirme merkezi. Bilişim alanında faaliyet gösteren 30’dan fazla firmaya ev sahipliği yapan Ankara TEKMER, girişimci ve yatırımcıların bir araya geldiği, en modern ve rahat çalışma koşullarının sunulduğu, etkinlik alanı, prototip geliştirme laboratuvarı, kafeteryası ve dinlenme alanları ile bir ofisten çok daha fazlası.

www.ankaratekmer.com.tr

LEAP Investment

Henüz aktifleşeli 1 yıl bile olmamasına rağmen yatırım dünyasında adını duyuran ve erken aşamadaki teknoloji girişimlerine akıllı sermaye sağlayan LEAP Investment; danışmanlık ve mentorluk ile de girişimcilerin gelişimini destekliyor.


Şimdiye kadar, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firmalara portföy yönetimi sağlayan Makswin, Avrupa’nın lider tekne kiralama pazaryeri viravira.co, online etkinlik platformu Crowdsol ve son olarak da e-ticaret şirketlerinin dijital pazarlama verilerini analiz eden heybooster’a yatırım yapan LEAP Investment’ın 1 de follow-on yatırımı var.

LEAP Investment CEO’su İmran Gürakan “Bu yıl sonuna kadar portföyümüze en az 5 girişim daha eklemek istiyoruz. Yatırım arayan girişimlerin başvurularını bekliyoruz” diyor.

www.leapinvestment.co

helo!

helo!, girişimcilik platformu ile girişimcilerin ihtiyaç duyduğu sermayeye, mentorluğa, işbirliklerine ve daha pek çok yapıya erişiminde aktif rol oynamaktadır. Tecrübeli girişimciler, kurumsal liderler, yatırımcılar ve iş insanlarından oluşan topluluğu ile bugüne kadar 118 ülkeden 40.000’in üzerinde girişimi yatırımcılarla bir araya getirmiş ve bir çok girişimin yolculuğuna katkıda bulunmuştur.

www.helo.land

Popüler İçerikler

MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!