Gider Borularını Geçirebilmek İçin Kirişi Delen Tesisatçının İzlerken Saç Baş Yolacağınız Görüntüleri

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından bazı binalardaki taşıyıcı kolanların ve kirişlerin kesildiğini gösteren bir video sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerin nerede ve ne zaman çekildiği bilinmiyor. Ancak bilinen şey ise bunu yapan kişinin gerçekten bir cinayete teşebbüs girişimine imza attığı!

Gider borularını kirişlerin etrafından dolaştırmak istemeyen bir tesisatçı, kirişleri delerek binaya zarar vermiş! O görüntüleri izlerken saçınızı başınızı yolmak isteyeceksiniz!

İşte o görüntüler: 👇

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
13.02.2023

Memleketin ustasının durumu bu işte. İş yapmak için değil ortalığı sikip atmaya varlar. Herif resmen dirsek parasından kurtulmak için binayı sikip atmış. Zerre şaşırmadım.

13.02.2023

usta değil onu yapan. kalfa bile olamaz. iki boruyu birbirine bağlamak değil asıl zanaat o boruları doğru yerlerden doğru açıdan geçirip binaya zarar vermeden doğru şekilde yerleştirmekte.

12.02.2023

Önüne gelene iş yaptırılırsa olacağı bu

13.02.2023

Ya bakın siyasetten bağımsız olarak şunu söyleyeceğim binayı en iyi malzemeden yaptır işçilik şu noktada olursa o bina da yıkılır. Bizim insanımızda da suç var. Evin hasarlı gel yıkalım diyen müteahhite en az 3 daire isterim yoksa evi vermem deyip en küçük artçıda evi yıkılıp altında kalıyor sonra o aç gözlülüğü yüzünden ölüp gidiyor ne evi kalıyor ne canı.. yakınları perişan arama ekipleri perişan haberlerde öldü gitti deniyor duyan insanlar kimi suçlayacağını bilmiyor.. cidden insanımızın zihniyetinin değişmesi lazım. Zihniyet değişirse herşey değişir.

TÜM YORUMLARI OKU (14)