Gezmelere Doyamayan Hande Erçel ve Hakan Sabancı Yunanistan Tatilinde de Yakalandı!

Tüm dünyayı keşfetmeye karar almışçasına gezen Hakan Sabancı ve Hande Erçel çifti bu sefer de Mikanos'a çıkarma yaptı. Hande'nin çılgınlar gibi dans edişini kameraya alan Hakan Sabancı'nın bu halleri elbette gözlerden kaçmadı!

Oyunculuk yetenekleri yüzünden ülkenin en tartışmalı isimlerinden birine dönüşen Hande Erçel ve bir dönem sosyetenin çapkını olarak anılan Hakan Sabancı'nın aşkını duymayan kalmamıştır.

"Bu ilişkinin ömrü çok uzun süreki olmaz" diyenlere nispet yaparmış gibi dolu dizgin aşklarını yaklaşık 2 yıldır sürdüren ikilinin cephesindeki hareketlilik bir an olsun bitmiyor tabii.

Kimilerine gerçek kimilerine ise epey sahte gelen bu birlikteliğin nikah masasına taşınıp taşınmayacağı üzerine iddialaşmalar devam ederken Hande ve Hakan ikilisi fırsat bulduğu an dünya turu yapmayı sürdürüyor.

Artık nereye gitseler el ele gördüğümüz Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın bu seferki rotasında da Yunanistan'ın popüler tatil yerlerinden olan Mikanos adası vardı.

Epey aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından tatil storysini de paylaşan Hande Erçel ilk başta nerede olduğuna dair bir konum etiketlemesi yapmadı ancak...

Gezide beraber olduklarını gösteren ablası Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım'ın paylaşımlarından ekibin Mikanos'ta olduğunu anlaşıldı.

Tabii gündüz güneşin ve denizin keyfini çıkaran Hakan Sabancı ve Hande Erçel gece olunca kendilerini bir eğlence mekanına attı.

Hande'nin dans etmelere doyamadığı anlar dışardan görüntülenirken biricik aşkı Hakan'ın da elinde telefonla o anları kaydettiği gözlerden kaçmadı elbette.

Akıllaraysa yine malum soru gelmedi değil: "Hande Erçel magazincileri bilerek mi çağırdı?" Sizce Erçel, "Buradayız" diyerek birilerine haber vermiş olabilir mi?

Hadi yorumlara...

İlginizi Çekebilir

Banu Alkan'ın Safiye Soyman'ın Evlat Acısı Yaşadığı Anlarda Kendini Paylaşmaya Doyamaması Tepki Çekti!
"İlk Doğan'ımı Aldığım Gün Daha Mutluydum" Diyen Acun Ilıcalı'nın "Ferrari" Açıklaması Gündem Oldu!
Yoksa Ünlü Oyuncunun Eski Eşi mi? Yalnızlığa Son Veren Hande Doğandemir’den İlk Aşk Kırıntısı Geldi!

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Ece Üner'den HÜDA-PAR Çıkışı: "Biz Narin'le Uğraşırken Siz Neyin Peşindesiniz?"
YORUMLAR
28.07.2024

Çok uyumlu ve güzel bir çift. Çok yakışıyorlar. Ayrıca hergün magazin sayfaları ve programları orada burada yakalanan ünlüleri anlatmakla bitiremiyor. Ama genç güzel kadınları hep kıskanan Bircan bir şey saçmaladı diye sanki sadece Hande magazini arayacak.

28.07.2024

hayret bu sefer bazlama diye yorum yapan olmamış,keshke bu kıza bazlama surat diyende adam olsa bari ne olduğu belirsizin teki

29.07.2024

hande erçelle hakan sabancı evleniyormuş la

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ