Onedio Logo

Gezi Parkı Olaylarına Damga Vuran İsimlerden 'Palalı Sabri' Uğradığı Saldırı Sonucu Öldürüldü

Kapak Görseli

Gezi Parkı olayları sırasında elinde pala ile eylemcileri kovalayan ve bu nedenle 'Palalı Sabri' olarak anılmaya başlanan Sabri Çelebi'nin yargılandığı fuhuş çetesi davasında, tutuklu sanıklar tahliye edilmişti.

İstanbul Havadis’in haberine göre; Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane’de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Gezi olaylarında göstericileri pala ile kovalayan bu nedenle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane’de gece saatlerinde silahlı saldırıya uğradı.

Gezi olaylarında göstericileri pala ile kovalayan bu nedenle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane’de gece saatlerinde silahlı saldırıya uğradı. Görseli

Ağır yaralanan Çelebi hastaneye kaldırıldı. Çelebi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ağır yaralanan Çelebi hastaneye kaldırıldı. Çelebi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Görseli

"Palalı Sabri'" adıyla tanınan Sabri Çelebi'nin kurduğu suç örgütüyle kadınları gece kulüplerinde çalıştırarak fuhuşa zorladığı iddiasıyla dava açılmıştı.

Hakkında kadınları zorla fuhuşa sürüklediği gerekçesiyle 248 yıla kadar hapis cezası talep edilen Çelebi, 6 ay önce beraat etmişti.

Gezi Parkı olaylarında eylemcilere palayla saldırdığı gerekçesiyle Sabri Çelebi'nin de aralarında bulunduğu 4 sanık, İstanbul 53. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanmıştı.

11 Mayıs 2017'de yapılan karar duruşmasında biri polis memuru 4 kişiye karşı "silah sayılabilecek kesici aletle kasten yaralama" suçundan 3 yıl hapse mahkum edilen Sabri Çelebi, bir kadını zırhla yaraladığı gerekçesiyle de 9 bin lira adli para cezasına çarptırılmıştı.

Gezi'de Eylemcilere Saldıran 'Palalı Sabri' İçin İstenen Ceza Belli Oldu
Palalı Sabri Operasyonundan İlginç Detaylar: 5 Polis Tutuklandı, Kurbanlar Arasında Güzellik Kraliçesi

Popüler İçerikler

Ünlü İsimler İmamoğlu Protestolarında Tutuklanan Öğrencilerin Serbest Bırakılması İçin Çağrıda Bulundu
Ünlü İsimler İmamoğlu Protestolarında Tutuklanan Öğrencilerin Serbest Bırakılması İçin Çağrıda Bulundu
İstanbul’da Ekrem İmamoğlu Eylemlerinde Ortalık Karıştı: Polis Ters Kelepçe Yaptı, Instagram’dan Paylaştı
İstanbul’da Ekrem İmamoğlu Eylemlerinde Ortalık Karıştı: Polis Ters Kelepçe Yaptı, Instagram’dan Paylaştı
"Boykot" Çağrısı Sonrası Espressolab'ten Kamuoyu Duyurusu: "Neden Boykot Edildiğimizi Anlamadık"
"Boykot" Çağrısı Sonrası Espressolab'ten Kamuoyu Duyurusu: "Neden Boykot Edildiğimizi Anlamadık"
YORUMLAR
02.02.2024

Geç te olsa gerçekleşen adalet, 'eden bulur' deyişinin hayatta gerçekleşmesi hali ...

02.02.2024

"İlahi Adalet" lütfen.. Devletin HİÇ katkısı olmamış Adalet konusunda, 248 yılla yargılanan adamı salmış yaa ötesi var mı ??

02.02.2024

ilahi adalette zaman aşımı yoktur

02.02.2024

su testisi su yolunda kırılır

02.02.2024

Bu itin testislerini sonsuzluğa havale etmişler...

TÜM YORUMLARI OKU (86)