Gezi Ailelerinden Gezi Parkı'nda Anma

Gezi eylemleri sırasında hayatını kaybedenlerin aileleri, eylemlerde yaralananlar ve Barış Anneleri ellerinde karanfillerle Gezi Parkı'nda kısa bir anma yaptı.

Berkin Elvan'ın ikinci ölüm yıldönümüne bir gün kala, vurulmasının ise 1000'inci gününde, Gezi olayları sırasında hayatını kaybedenler için bir anma gerçekleştirildi. 

Gezi Parkı'nda gerçekleştirilen anmaya; Ali İsmail Korkmaz’ın babası Şahap Korkmaz, annesi Emel Korkmaz, abisi Gürkan Korkmaz, Berkin Elvan’ın annesi Gülsüm ve babası Sami Elvan, Hasan Ferit Gedik’in annesi Nuray Gedik, Ethem Sarısülük’ün kardeşi İkrar Sarısülük, Abdullah Cömert’in ailesini temsilen avukat Eren Can, Medeni Yıldırım’ın annesi Fahriye Yıldırım, Ahmet Atakan’ın annesi Emsal Atakan ve kardeşi Zafer Atakan katıldı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ailelere, eylemler sırasında gözünü kaybeden Volkan Kesanbilici, Murat Can Top ve başına isabet eden gaz fişeği nedeniyle kafatasının büyük kısmını kaybeden Mustafa Ali Tombul eşlik etti.

Hayatını kaybedenlerin fotoğraflarının bulunduğu, 'Gezi şehitleri ölümsüzdür. Unutursak yüreğimiz kurusun' yazılı bir pankart açıldı. Aileler, pankartın altına ellerinde bulunan kırmızı karanfilleri bıraktı.

Rıfat Doğan, Diken - Odatv - Taksim Dayanışması

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR

Bunlara şehit demek gerçek şehitlere hakarettir!! Üslubunuzu bilin, içlerinde masumlar da olsa şehit falan değillerdir.

10.03.2016

Berkin Elvan neyin uğruna öldü mesela? Davası neydi? Hani olaylarla ilgisi yoktu ekmek almaya gidiyordu bu çocuk? Gezide mücadele etti ve şehit mi oldu diyorsunuz?

10.03.2016

Ekmek alırken yanımdan sapanımı, taşımı, maskemi eksik etmem. Ee Türk 'üz ne de olsa. :D gashdjas. Buna şehit diyen her gün aslanlar gibi çarpışan askerime hakaret etmiş olur.

10.03.2016

gezi şehidi ney la

10.03.2016

Senin anlayamayacağın bir mertebe yorma devreler yanmasın

TÜM YORUMLARI OKU (25)