Geriye Sadece Bastonu Kaldı: Üsküdarda 81 Yaşındaki Adam Bankta Otururken Tabancayla İntihar Etti

Üsküdar’da 81 yaşındaki şahıs, bankta otururken tabancayla intihar etti. Yaşlı adamdan geri bastonu kaldı.

Olay, Üsküdar Meydanı’nda saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bankta oturan 81 yaşındaki E.E.Ö., tabancasını kafasına tutarak tetiğe bastı. Yaşlı adam kanlar içinde yere yığılrıken, çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın öldüğünü tespit etti.

Ceset incelemenin ardından adli tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olayı anlatan Eser Kaygı, “Burada simit satıyordum. Pat diye bir ses geldi. Baktık, adam kanlar içinde yerde yatıyor. Polis, ambulans çağırdık” dedi.

Sinovac Aşısının Faz-3 Türkiye Sonuçları Açıklandı
Akşener: 'Twitter Fenomeni Küçük Ortak Tatava Yapmayı Bıraksın'
Kuzey Kore'nin Yeni Nükleer Tesisleri Uydu Fotoğraflarında Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Müge Anlı'da Kayıp Kızları Arayan Adamın Onları İstismar Ettiği Ortaya Çıktı!
Yazar Azra Kohen'in Filistin Açıklaması "Çocuklarını Bomba Bölgesine Videolarını Çekmek İçin Koyan..."
“FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen Kaçırıldı” İddiasının Detaylarını Hande Fırat Açıkladı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
03.03.2021

Rahmetli babaannem sürekli "Allah'ım al canımı artık" diye dua ederdi ölümden çok korkmasına rağmen. Çünkü yaşlanmaktan korkuyordu zaten. Üzerine yalnızlık da eklenince... Sosyal medyada ilgi budalası olan Y ve Z kuşağı olarak bizim neslin bu yaşlardaki durumu çok daha kötü olacak. Her şeyden önce artan nüfus yüzünden yaşam ve bakım şartları çok daha düşmüş olacak yaşlılar için. Her geçen yıl daha da kabalaşan, empati ve nezaketten uzaklaşan insanlığın doğal sonucu olarak hürmet ve itibar görme şansları da hiç olmayacak. Tanıdığınız tüm arkadaşlarınızın teker teker öldüğü, aileniz tarafından bile "YÜK" olarak görüldüğünüz bir dünya hayal edin. İşin içine pandemi kısıtlamaları yüzünden üzerinize gelen dört duvarı da ekleyince... Bu amcanın durumu öyleydi sanırım.

18.03.2021

yalnız bireyselleştiğimiz için bu durum oluyor. Kollektivislikten uzaklaşıyor. Kimsenin kimseye belli bir yaştan sonra bakma zorunluluğu yok aslında. Yani bir kişi size bakmıyor diye ayıplayamazsınız. Çünkü, o çocuk kendi başında bir birey. Size bakmak istemesi içinden gelir. O da sevgi ile olur. Bunun nesil ile alakası yok. İnsan kim olursa olsun, ne olursa olsun sevdiğini önemser. Ama, eğer büyüme çağındayken o çocuğu kırıp dökerseniz, sizden uzaklaşmak için günlerini sayar. Y-Z bu konuda farklı işte. Eski nesiller, babası sırtında sandalye kırsa da yaşlanınca bakmış. Fark bu.

Pasif Kullanıcı
03.03.2021

evinde kal dışarı çıkma oraya gitme buraya gitme geçen 1 haftada 6 genç intihar etti şimdi de 81 yaşındaki bir insan intihar ediyor yine İtalya'da karantina sebebiyle intiharlar var insanlar mental olarak iyi değil peki neden medya covid çığırtkanlığını biraz da bir kenara bırakıp şu insanları anlatmıyor 81 yaşında bir insan intihar edecek kadar ne yaşamış olabilir korkunç

03.03.2021

Allah rahmet eğlesin, kimbilir ne derdi sıkıntısı vardı

TÜM YORUMLARI OKU (12)