Gergin Tavırları Dikkat Çekmişti: Hande Erçel'in Kendisini Engellediğini Söyleyen Muhabirden Çarpıcı İtiraflar

Hande Erçel, müstakbel eltisi Nazlı Sabancı ile tatile çıkmış, tatil dönüşü havalimanında görüntülendiğinde ise gergin tavırları ile dikkat çekmişti. Hande Erçel'in kendisini engellediğini iddia eden muhabirden çarpıcı açıklamalar geldi.

Hakan Sabancı'yla yaşadığı ilişkiyle sık sık gündeme gelen Hande Erçel, müstakbel eltisi Nazlı Sabancı ile de son dönemlerde sık sık görüşüyor biliyorsunuz ki. Hatta eltiler birlikte tatile bile çıktılar!

Buraya kadar hiçbir problem yok tabii! Nazlı Sabancı ve Hande Erçel tatil boyunca Lizbon'un altını üstüne getirdiler, tatil anılarını da sık sık sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Tatil dönüşü havalimanında muhabirlere yakalanan Hande Erçel'in gergin ve sinirli tavırları ise dikkat çekti. Muhabir Akif Yaman'ın sorularına zoraki bir tavırla cevap veren Erçel'in neyi olduğu da merak konusu oldu.

Detayları burada anlatmıştık 👇🏻

Müstakbel Eltisi Nazlı Sabancı'yla Tatilden Dönen Hande Erçel Yine Tüm Gerginliğiyle Muhabirlere Sert Çıktı

Asıl bomba ise tüm ünlüleri havalimanında yakalamasıyla meşhur muhabir Akif Yaman'dan geldi. Yaman, Hande Erçel'in görüntülenmekten rahatsız olduğu için kendisini, sayfasını ve muhabirlerini engellediğini açıkladığı bir paylaşım yaptı.

Akif Yaman aynı zamanda Hande Erçel'in kendisine röportaj sözü verdiğini ve tutmadığını da açıkladı.

İşte Akif Yaman'ın paylaşımı 👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Hazal Kaya'nın Süreyya ve Fikretli Anneler Günü Paylaşımı Gözlerinizden Kalpler Çıkmasına Neden Olacak!
Performansı Olay Oldu: Yılmaz Morgül'den Sonra Ateşe Bu Sefer de Selen Görgüzel Düştü!
Aşk Sorusuna "İhanet" Cevabını Veren Blok3 Akıllara Nilsu Berfin Aktaş'la Olan İlişkisini Getirdi!

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
12.05.2024

Dünyanın belki de en boktan mesleği magazincilik. İnsan o an müsait olmayabilir, yorgun olabilir, fotoğraflarının çekilmesini istemeyebilir. 32. Gün belgeselini yapan M. Ali Birand gibi gazeteciler, muhabirler nerede bunlar gibi kim kimle geziyor, ne yapıyor diye dedikodu üreten müsveddeler nerede. Şu magazini takip eden kitle ne kadar boş.

12.05.2024

Akif kendini bir şey sanıyor, Can Yaman'a da kameraları indirin deyip röportaj adırlmamıştı diğer gazetecilere de bir kaç yıl önce, adam bu sefer kendisi görüntü vermeyince de şikayet ediyordu, Akif özellikle kadın ünlülere saygısız tavırları olan biri, bence hiç bir ünlü saygısız tavırları olan bu magazincilerle konuşmasa bir zaman üsluplarını düzeltirler

12.05.2024

Beyza editör kardeşim, kim bu herif ki sen burda bunu haber diye paylaşıyorsun. Borç parasını alamayıp sesini bir de sen duyurmak istemişsin gibi? Ne bu. Sevgilin falan mı bu arkadaş?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ