Gergin Anlar! Tuğba Ekinci ve Ece Ronay Canlı Yayında Birbirine Girdi

Kadınlara yönelik skandal sözlere imza atan ve 'Erkek her zaman kadından üstündür. Dayak yemek istemeyen kadın yer mi?' minvalindeki sözleriyle akıl tutulması yaşatan Tuba Ekinci, şimdi de Fenomen Ece Ronay'la canlı yayında tartıştı. Detaylar...

Birkaç gündür Tuğba Ekinci'yi konuşuyoruz, nedeni malum. Kadınlara yönelik sarf ettiği skandal sözlerle herkesin sinirlerini zıplattı kendisi.

Müge ve Gülşen'in 2. Sayfa programına katılan Tuğba Ekinci, kadınlara yönelik şu sözleriyle tepkilerin odağı hâline geldi.👇

'Erkek her zaman kadından üstündür. Dayak yemek istemeyen kadın yer mi? Çileden çıktığını anladığı an ya susar ya dayak atar. Ozan Güven, Ahmet Kural ve Mehmet Ali Erbil gibi vizyonlu insanların düşürüldüğünü düşünüyorum. Nasıl kadınları düşürüyorlar? Bizim erkeklerimizi de düşürüyorlar. Bunlar ahlaklı, normal, düzgün hayatları olan kadınlar olsalar bunlar olmaz.'

Öte yandan eskiden Çarkıfelek yarışmasında hosteslik yapan Tuğba Ekinci, yarışmanın sunucusu Mehmet Ali Erbil'le ilgili de konuştu ve Ece Ronay'a gönderme yaptı.

Tuğba Ekinci'nin, 'Birkaç kız çıktı, bize mesaj atıyor falan dediler. Atar kardeşim, erkeğe ne olacak. Sen ona o rahatlığı nasıl verdin? Kadınlar üzerine geldiğinde, onun da yanak alma huyu vardır. Sensin buna müsade eden. Genç kızlar kalkıyorlar, klibimde oynar mısın? Mehmet Ali ben de seni çok beğeniyorum dediği zaman... Eskiden sosyal medya yoktu, bunlar konuşulmuyordu. Sonra birisi çıktı, Mehmet Ali'ye zarar verdi; mahkemesi falan oldu. Mehmet Ali hep buydu, Türkiye onu böyle sevdi. Mehmet Ali bir erkek olarak, karşısında onu görmese yapabilir mi?' sözleri dikkat çekti.

Ece Ronay ise ertesi gün 2. Sayfa programına bağlandı ve Tuğba Ekinci'nin kendisine yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Ece Ronay, "Koca bir nesile açık giyinmeyi, kendi tabirinle kuyruk sallamayı sen öğrettin! Ben davayı kazanmışım, orada neyi tartışıyorsun; neyin şovunu yapıyorsun?" deyince Tuğba Ekinci'yle canlı yayında birbirlerine girdiler...

Ekinci, 'Şöhret olamayınca evleniyorsunuz, çocuk doğuruyorsunuz bu sefer de kocayı kötülüyorsunuz. Bir kişiye klibimde oynar mısın, seni çok beğeniyorum? diye kimseye yazmadım. Ondan sonra da aaaa taciz oldum diyorsunuz' sözleriyle tepki çekti.

Ece Ronay, geçtiğimiz yıllarda klibinde oynayan Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa etmiş; taciz iddiasıyla Mehmet Ali Erbil'e dava açmıştı.

İlginizi çekebilir:

Tuğba Ekinci'den Skandal Sözler: 'Dayak Yemek İstemeyen Kadın Yer mi? Ahlaklı Kadınlar Olsalar Bunlar Olmaz'
Yayıncı Pqueen, Halloween'de Feriha'nın Nişan Kombiniyle Ortalığı Yıktı Geçti!
Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum'un Başrolde Olduğu Bihter Filminden Merak Uyandıran Yeni Bir Kare Geldi!

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
01.11.2023

Bu nasıl bir rezillik utanmazlık, önüne gelene yürüyen mesaj atan abazan dayılara kim yüz veriyor kim cesaretlendiriyor ? Onu giymeseymiş o saatte oraya gitmeseymiş babası kızına sahip çıksaymışlar bitti bir de bu başladı ha. Öldürülen kadınlar kızlar da hak ediyordu o zaman ulan!!!!! Verdiği pozları, kliplerini görmemiş olsak inanacağız. Madem erkek kadından üstün niye Türkiye’de yaşıyorsun o zaman? Bas git Afganistan’a erkekler üstün tutuluyor işte orada. Ama işine gelmez değil mi ? Taliban seni ipe dizer orda. Ece Ronay’a ilk defa hak verdim çok güzel söylemiş. Sırf klibinde oynadı diye tacizine susmak zorundaydı çünkü. Mezhebi geniş birisi böylelerinin tacizini kendine bir övgü olarak görür hoşuna gider ama herkesin mezhebi birilerininki gibi geniş değil.

01.11.2023

o şimdi asker canı neler ister? kondom bunlar benim bildiklerim. göt baş açmayı da bu yaşta yapmıcaz ne zaman yapıcaz hem bu bizim işimiz diye açıklayan da Tuğba he bu arada.

01.11.2023

eski kaşarların bu namus abidesi kesilmesi beni benden alıyor.

01.11.2023

Bu kadınla ilişkiye giren erkek boşalıyormudur yoksa kusuyormudur.🤮🤮🤮

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ