Gerdek Gecesi İçeriklerinin Ardı Arkası Kesilmezken, Bu Erkeklerin Yaptıkları Bekaret Fetişizmi mi Yoksa Kadın Düşmanlığı mı?

Biz sorunun cevabını biliyoruz... 🤭

Yaygın olarak bilindiği üzere, pek çok erkek evlenmeden önce alemden aleme akmasına rağmen konu evlenecekleri kadına gelince biraz su koyuveriyor.

Yüzyıllardır kadın bedeni üzerinden tartışılan bekaret konusu hiç şüphesiz ülkemizde çok büyük bir tabu...

Bu tabunun özellikle dönemin ışığı yüksek gençleriyle aşılacağı düşünülse de, ilk cinsel ilişkiyi evlenmeden önce yaşamak genç kadınlar için halen ayıpla karşılanan bir durum. Varlığı bile meçhul olan kızlık zarını fetiş objesi haline getiren toplumun pek çok kesimi vajina girişinde bir doku olduğundan ve ilk cinsel ilişkideki kanamanın genellikle sert davranışlar ve uyarılma olmadan birleşmeden kaynaklandığından habersiz...

Daha önce detaylı bir şekilde incelemiştik: 👇

Bakire Kadınlarla Evlenmek İsteyen Ancak Evlenene Kadar İstediklerini Yapmayı Hak Gören Erkekleri Masaya Yatırdık!

Bir tarafta da mizojini var tabii ki yani kadın düşmanlığı...

Her ne kadar psikolojik olduğu söylense de bunun arkasına sığınılmadan global anlamda çözülmesi gereken bir problem olarak karşımıza çıkıyor kadın düşmanlığı. Aşağıda hazırlanan içeriği de okuduktan sonra konumuza giriş yapabilirsiniz.

Buradan da kadın düşmanlığının tanımını okuyabilirsiniz: 👇

Tedavi Edilmesi Gereken Bir Hastalık! Kadın Nefretinin Evrensel Karşılığı Mizojini Nedir?

Kadınların bedenleri üzerinde söz sahibi olduklarını düşünen bazı erkekler sosyal medyada görüşlerini hiç sansüre uğratmadan dile getiriyorlar.

Görüş demek her ne kadar fazla entelektüel kalsa da bu erkeklerin bazıları bekaret fetişizmlerini dışa vuruyor.

Bazılarıysa düpedüz kadın düşmanlığına soyunuyor.

Ve tabii ki şiddeti normalleştirme adına tohumlar atılıyor.

Peki yıl olmuş bilmem kaç, halen neden bekaret konusunu tartışıyoruz ve yaşadığımız yüzyılda erkekler neden halen evlenmek için bakire kadınlar arıyorlar?

Erkekliğin hiçbir şekilde sorguya açık olmadığı ataerkil toplumlarda toplumsal cinsiyet rolleri erkeklere alan açar ancak kadınların alanlarını da bir o kadar daraltır. Kariyer, sosyal yaşam ve ev içi emek gibi birçok alanda sömürülen kadınlar aynı zamanda ilk cinsel ilişkilerini yaşamak konusunda da erkeklerin dediklerine boyun eğmek zorunda bırakılıyorlar. 

Ama bir noktayı gözden kaçırmamanız adına yineleyelim: Kadınlar özgürce yaşamaya devam edecek!

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
07.11.2020

Bunu açıklamışlardı erkekler. Tamamen erkeklerin özgüvensizliği ile alakalı. Evlendiği kadının ilki olmasını istemesinin tek nedeni, kadının seks konusunda deneyimsiz olup mevcut evlendiği adamı karşılaştımalı olarak değerlendirmeye alamaması. Kadın daha önce orgazm olmadığı yani hiç seks yapmadığı için kocasının yaşattığının iyi mi kötü mü, penisinin küçük mü büyük mü olduğunu bilemeyecek. Tamah edecek. Yetinecek. Ben bası kadınların ömürleri boyunca yarıda bırakıldığına eminim. Adam işini bitiriyor ve kadını bırakıyor. Ama şunu bilin bu devirde bunu kimseden beklemeyin. Bakire olmayan kıza da orospu demeyi bırakın. Siz çoğunuz bakir değilsiniz. Yani siz de namussuz musunuz?

Tahircioğlu beyaz peynir mi ki bu amk hepsinden tadıp alsın? Cinsellik çok önemli bir şey ama tanrınız yapmayın. Ayrıca orospu kelimesinin TDK'da kolay elde edilen anlamı da vardır ve erkeklerde bu özellik daha fazladır. Erkeği kadını yok orospuluğun. Bu devirde bunu beklemesin kimse çünkü herkes deneme-yanılma yoluyla afrikadaki ilkel kabileler gibi mi eş bulsun? Bir yanda din diye bas bas bağırıp 1.000 yıl geriden gelenler, bir yanda özgürlük diye bas bas bağırıp ahlaki sistemin oturmadığı dönemden, 10.000 yıl geriden gelenler. Bu hormon etkisindeki bolca başkasıyla sevişin, deneyim kazanın cümleniz eğer ergenseniz gelişiminizin bir parçasıdır ve bir nebze normaldir ancak değilseniz bunun adı sapkınlık.

08.11.2020

bunların hepsi özgüvensiz herifler.. beyni çükünden uzaga gidememiş ilkel bir yaşam formu..

07.11.2020

"Elleme, ellenmişi gelir." gibi mahâlle arasından çıkma sığ bir söz bile o arkadaşların çağ dışı görüşleri yanında atasözü gibi kalır.. Evlenecek erkeğe iş bilen bir "eğreti gelin" tutan dedelerin ergin olan erkekleri "mektebe" götüren, ama kızını "baba evi" denen dört duvarla "koca evi" denen dört duvara hapsetmeye çalışan torunları..

TÜM YORUMLARI OKU (33)