Gerçek Kesit: Her Boku Cinci Hocaya Soran Üç Kadının Başına Gelen İnanılmaz Olaylar Silsilesi

Bölüm inanılmaz sürükleyici ama bu insanlardan aramızda hâlâ daha var! 😁

1. Merhaba değerli Gerçek Kesit tutkunları. Bu hafta yine sizlerle içinden kıl çıkan tereyağlı iskender gibi bir bölüm paylaşacağız. Bölümümüzün adı HER DERDE DEVA ve birden fazla salak barındırıyor.

2. Her yerinden kesif naylon çorap kokusu fışkıran bu ev, bildiğiniz evlerden değil. Burası Deli Melahat'in büyü yapıp muska yazdığı bir sahtekar ovası. Misal şu sarışın kadın "Oğlum hafifmeşrep bir kıza sevdalanmış, büyü yaptıracam üstada" diye gelmiş. Orada bizim gibiler olmadığı için "Derdini s... Teyze" diyen bulunmuyor takdir edersiniz.

3. Örneğin şu kadın da "Kocamın işleri iyi değil, iflas ediyoz. Allahını seversen imdat!" diyor Melahat'e. Evin rızkını pavyonda yiyen kocaya "sende nazar varmış kocacım" şoku! Melahat memesinden çıkardığı iki muskayı veriyor kadına, "al" diyor "nazar çıkacak bunlarla" NAH ÇIKACAK!

4. He, asıl geribaşlar yavaş yavaş düşmeye başladı. Bu salağımızın adı Ayşe. Üniversiteyi iki sene kazanamadığı için dahiyane bir fikirle Melahat'e başvuran Ayşe "Burası neden karanlık?" diye soruyor. Şu sorgulayıcı tavrını sınavlarda sergileseydin şimdiye yüksek lisans yapardın Ayşe. Neyse ki Melahat'in cevabı, Ayşe'nin zekasız sorusuna layık: "CİNLERİM AYDINLIKTAN KAÇAR DİYE"

5. Melahat sahtekar mahtekar da bu bölümdeki IQ'su en yüksek insan, bundan emin olabilirsiniz. Ayşe'ye "Sen birisiyle tanışacaksın ve üniversiteye girmene yardım edecek" diyor ve afedersiniz şeyinden bir likit çıkartıp "Al bu kokuyu arada kokla, zihnin açılsın" diyor. Muhtemelen o zıkkımı koklayınca "Ben n'apıyorum lan böyle?" şeklinde bir aydınlanmadan bahsediyor. Öğğğkk kusacam şimdi!

6. Ayşe korku evinden çıkıp üyeliğini sonlandırdıktan sonra Melahat yardımcısını çağırıyor ve diyor ki "Hüsamettin'e söyle öğretmen takliti yapsın, bu kızla tanışsın da inansın bize. Böylece daha çok gelir ve onu bir güzel söğüşleriz". Gördüğünüz gibi hem metin yazıyorlar hem de prodüksiyon yapıyorlar. Melahat'in evi Türkiye'deki ilk reklam ajanslarından biri gibi çalışıyor.

7. Bu da ikinci embesilimiz Yeşim. Borussia Dortmund'da bir dönem yedek kalecilik yapan bu erkek de Yeşim'in baba zoruyla nişanlandığı Zafer. Yeşim zinhar bu bebeyi istemiyor çünkü o Kore Pop fanı ve çekik gözlü oğlanları daha çok beğeniyor.

8. Evrende böyle bir enerji vardır dostlar. İyiler iyilerle, kötüler kötülerle ve mallar da mallarla ortak bir yaşam sürerler, birbirlerini çekerler. Ayşe, geçen gün gittiği üfürükçünün söylediklerinin çıktığını, Hüsam isimli bir öğretmenle tanıştığını anlatıyor. Yeşim de "Kız o zaman kalk gidek, beni de Zafer malından ayırsın madem" diyor.

9. Melahat'in yardımcısı bunları perili köşke buyur ediyor. Ayşe malı "Yeşim için gelmiştik de, istemediği biriyle evlendiriyorlar. Melahat Hanım'ı bağlar mısınız acil?" diyor. Bak şimdi, yaşanan salaklığa bak... Bekleyin!

10. Bunlar takma dişli Melahat'in odasına giriyorlar. Melahat "Hoş geldin geribaş Yeşim, seni kimle evlendirecekler söyle bakalım?" diyor. Yeşim "ANAAAA HEPSİNİ BİLDİ YAAA, NERDEN BİLDİNİZ???" diyor. Melahat "Sen salaksın, az evvel yardımcı kıza her şeyi söyledin ya mal" diyemediği için CİNLERİM HABER VERDİ diyor. Ağğghhhh kendimi kesicem!

11. Melahat ve prodüksiyon ekibi çok profesyonel bir hazırlıkla Yeşim'in bir takım fotoğraflarına "fotomontaj" yaparak Zafer'e ulaştırıyor ve Zafer'i boynuzlandığına ikna ediyorlar. Bu arada fotomontaj kelimesini liseliler bilmez, yaşlılar çoktan çakozladı bile!

12. Zafer, Yeşim'in anasıgile çay içmeye gidiyor. Bu arada Yeşim'in anası da en az kendi kadar embesil, yani ortada bir genetik söz konusu. Neyse, Zafer tek kelime etmeden yüzüğü çıkarıp nişanı bozuyor. Yeşim'in suratındaki gülümsemenin şiddetinden Afrika'nın balta girmemiş ormanlarındaki endemik kelebek türleri yok oldu bile!

13. Yeşim malı, Melahatgil'e nişanlısından kurtulduğu için teşekküre gidiyor. İşsizlik böyle bir şey demek ki... Melahat, paranın ve zekasızlığın kokusunu alan gerçekten yüksek bir beyin. Keşke ülkemizi yurt dışında temsil edebilse. Takma diş "Yarın ananı da al gel, onun başında bela var" diyor.

14. Melahat, Yeşim'in anasına "Hoş geldin Mommy Shark. Senin kocan, evin rızkını sarışın orospularla yiyor" diyor. Kadın "Ednan öyle bir şey yapmaz" dese de Melahat, eve gelip muska yapması gerektiğini söylüyor. Bu arada Reji görevlisi, katalogdan bir sarışın kadın bulup Ednan'ın iş yerine gönderiyor bile. Vallahi her hamlede hayran kalıyorum bu ekibe, inanılmaz!

15. Şu tesadüfe bakın ki Mommy Shark, kocasının iş yerine gittiğinde sarışın bir kadının Ednan'ın boynunu yaladığını görüyor. Adam "Kim? Valla karı benle konuştu. Ankara'ya gelince ara bilmem ne falan" dese de hanımı kesinlikle ikna olmuyor.

16. Sarışın Saftoloz kocasının paraları başkasıyla yiyeceğinden korktuğu için Melahat'i eve çağırıyor her salak gibi bittabii. Melahat diyor ki "O kaltağın gözü sizin paralarda annem. Sen altın maltın, para mara ne varsa getir hepsini tükürük sıçratarak okuyacam ve kadın o paralara ulaşamayacak. Bir nevi antivirüs yani"

17. Oyhhh dalağım şişti gerizekalılıktan... Melahat bütün paraları kokulu tükürüğüyle okuyor tabii YERSEN. Sonra da kadına diyor ki "Al bunların hepsini şimdi, apartmanın etrafında dua okuyarak üç kere dolan ama yavaş dolan. Bu şekilde büyü aktif hale gelecek ve kocanın gözü senden başkasını görmeyecek"

18. Kız Allahını seversen şunun tipine bir bakın kız! SHOW TV WhatsApp ihbar hattı acil göreve lütfen!

19. Tabii bu arada Yedi Bela Melahat, tükürüklediği altınları, paraları, maşallahları alıp kaçıyor mu? Kaçıyor. Apartmanın etrafında dönen bir deliyi görsem açıkçası ben de kaçardım.

20. Turunu tamamlayan maraton koşucusu, eve geldiğinde Melahat'i bulamayarak tabiri caizse hafiften altına sıçıyor, kim olsa sıçar. Bu arada Melahat'in yardımcısı kendisine dolandırıcılıktan pay verilmediği için gidip embesil ailesine her şeyi bir bir anlatıyor. Halbuki kendisi ekibin beyni ve dinamosuydu. Böyle bir yeteneğe yazık etti Melahat!

21. Melahat'in yerini öğrenen gebeş spor, polisle birlikte başlıyor kovalamacaya. Meloş önde, gebeş arkada koştur babam koştur... İçten içe Melahat'i tuttuğumu itiraf ediyorum artık, bu kadar salaklığa tahammülüm yetmedi benim.

22. İşsiz ailesi sonunda Melahat'i bir köşede sıkıştırıyor. Melahat'in içinden çıkan minnoş bir dragon "Size su veren itfaiyenin hortumunu...." diyerek ganimete alev aldırıyor. Ahahaha dünya bu kadar büyük bir ruh hastasını uzun süredir görmedi; belki Trump falan yani...

23. Bakın size nur yüzlü, beyni dört silindir motoruyla çalışan, dünya satranç şampiyonu ve soğuk füzyonun mucidi gerçek Melahat ile tanıştırayım...

24. Ve bakın neler oluyor... Melahat, ülkenin dört bir yanında "Girişimcilikte Yeni Modeller" ve "Sektörel Boşluklar" konularında workshoplar düzenliyor. "HAYDİ ŞİMDİ AYAĞA KALKIYOR VE ZIPLIYORUZ" dedikten sonraki mal varlığını görseniz kör olursunuz.

25. Baby Shark Yeşim, "Üreme Gerekli midir?" ve "Aile Planlamasının Önemi" gibi seminelerde olgu sunumu olarak slayt şeklinde gösteriliyor.

26. Yeşim şu an Usain Bolt ile prensipte anlaştı. Teknik adamla büyük bir maratona hazırlanıyor ve Bağcılar civarındaki apartmanların etrafında antremanlarına devam ediyor.

27. Karısının, kızının ve saflığının kurbanı olan Ednan Bey, özel bir sektörde Zülfü Livaneli olarak işe başladı; şu an karlı kayın ormanlarında rotasyon eğitiminde.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
01.11.2019

yine süper bir bölüm 😂😂zülfü livaneli 👍🏻 ama sarı bıyığın yokluğu hissettirdi

02.11.2019

Karısının, kızının ve saflığının kurbanı olan Ednan Bey, özel bir sektörde Zülfü Livaneli olarak işe başladı; şu an karlı kayın ormanlarında rotasyon eğitiminde. ADFSDFSASF

02.11.2019

Melahat reyiz yaa.. Dizideki çakma versiyonu orjinalinden daha üfürükçü gibi yemin ederim :D Eda yine harika bir bölüm hazırlamışsın ama içinde Sarı Bıyık olmadığı için sana bir miktar kırgınım bilgine :/

TÜM YORUMLARI OKU (10)