Gerçek Bir Olaydan Uyarlanan The Girl Who Escaped Filminin Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler?

Son zamanların en çok ses getiren filmlerinden biri olan The Girl Who Escaped: The Kara Robinson Story, bu aralar gündemden düşmüyor. Başarılı suç-dram türündeki bu film, bir seri katil tarafından kaçırılan Kara Robinson'ın hikayesini konu alıyor. Filmin başrollerinde Katie Douglas ve Kristian Brun gibi isimler bulunuyor. Ayrıca bu başarılı yapıt, 2002 zamanında yaşanan olaydan uyarlandı. Filmi merak edenler ve izlemek isteyenler şimdiden detayları araştırmaya başladı. Peki The Girl Who Escaped filminin konusu nedir? The Girl Who Escaped filminin oyuncuları kimler? İşte filmle ilgili merak edilenlerin hepsi.

The Girl Who Escaped Filminin Konusu Nedir?

15 yaşında olan Kara Robinson, bir adam tarafından kaçılır ve 18 saat boyunca rehin olarak tutulur. Onu kaçıran adam Robison'a 18 saat  Boyunca cinsel istismar da ve şiddette bulunur. Ancak Kara, pes etmez ve kaçmak için eline bir fırsat geçer.

Adam uyurken Kara, mükemmel bir plan yapar ve oradan kaçar. Ancak kaçarken pek çok kötü olay başına gelir. Oradan kurtulduktan sonra polisle birlikte tutsak olarak kaldığı eve getirilir ve suçluyu teşhis etmesi istenir. Kara'nın yardımlarıyla birçok insan kurtulurken onu kaçıranın seri katil Richard Evonitz olduğu öğrenilir.

The Girl Who Escaped Filminin Oyuncuları Kimler?

  • Katie Douglas - Kara Robinson

  • Kristian Brun - Richard Evonitz

  • Cara Buona - Debra Robinson

  • Brandon McEwan - Ryan

  • Sophie Carriere

  • Erik Athavale

The Girl Who Escaped Filmiyle İlgili Tüm Detaylar

The Girl Who Escaped: Kara Robinson Story isimli film, Simone Stock yönetmenliğinde çekildi. 2023 yılında izleyicilerle buluşan ABD yapımlı filmin senaryosunu Haley Harris kaleme aldı.

2002 yılındayken 15 yaşında olan Kara Robinson adındaki genç kızın bir seri katil tarafından kaçırılmasından uyarlanan film, başarılı biyografik- polisiye ve dram yapımlarından biri.

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı