Gerçek Bir Alfa! Valve Call of Duty İçin Anlaşmalara Gerek Duymuyor

Geçtiğimiz günlerde Microsoft, Nintendo ile anlaşarak Call of Duty oyunlarının Nintendo konsollarda oynanabilmesinin önünü açmıştı. Bu hamle ile birlikte CoD serisi Nintendo platformlarında oynanabilir olacak ve daha büyük bir kitleye ulaşacak. Ancak Valve'ın CEO'su Gabe Newell Microsoft ile böyle bir anlaşmaya ihtiyacı olmadığını düşünüyor. Detaylar haberimizde.

Tüm platformlarla anlaşma sağlandı.

Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın almasının ardından oyun sektöründe bir deprem yaşanmıştı. Call of Duty gibi çok büyük bir kitleye sahip oyunu elinde bulunduran Microsoft cephesi konsol satışları açısından da Xbox Series S/X konsolları ile öne geçmişti. Bu durum Sony'yi rahatsız etse de iki taraf arasında keskin bir gerginliğe sebep olmamıştı bu durum. Hatta yakın zamanda Sony ve Microsoft 10 yıllık anlaşma imzalamıştı.

Ancak Gabe'in endişesi yok.

Valve'ın kurucu üyesi ve CEO'su Gabe Newell'ın ise konu hakkında Sony gibi endişeleri yok. Hatta Microsoft ile yapılacak olan anlaşmalara gerek duymadığını da belirtiyor. Call of Duty oyunlarının senelerdir Steam üzerinden oynanabilir olduğu da onun güvendiği nokta olabilir.

İşte IGN'in konu hakkındaki tweet'i. 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İlginizi Çekebilir

Twitch Yayıncısı Canlı Yayında Bebeğini Emzirebilmek İçin Çözümü Jakuzide Buldu
Yılın Oyunu Seçilemeyen Cyberpunk 2077'ye "Yılın Oyunu" Sürümü Geliyor
The Game Awards 2022 Ne Zaman: Tören Nereden ve Nasıl İzlenir?

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR

Duyacak bir şey yok ki. Zamanında Ea, Activison, Ubisoft çıktı ama Dirayetli olarak elini öptürdü bu gavatlara. Zaten GabeN eski Ms çalışanı. O yüzden ters düşecek bir konuları yok. Aksine ne kadar kötü oyunlar yapıldığını daha kolay ve hızlı şekilde öğrenebiliyoruz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ